Ny golfspiller (Begynder – Senior) Indmeldelsesblanket.

Prøvemedlemskabet (for spillere over 18 år) har følgende indhold :

• 4 individuelle lektioner á 20 minutter hvoraf den første lektion udgør de 2 lektioner altså 40 minutter.
    2 gruppelektioner á 1 times varighed og 1 times fællestræning ugentligt.
  • Frit spil på Viborg Golfklubs Par 3 bane (Pay & Play) samt fri brug af klubbens træningsbane inkl. træningsbolde alle ugens dage i kalenderåret.
  • Mulighed for deltagelse i begynderturneringer på ugens 9 huls bane (stor bane) når du har opnået handicap 60 eller lavere.
  • Mulighed for deltagelse i lørdagsturneringer på Par 3 banen (Pay & Play)
  • Løbende regulering af handicap
  • Mulighed for at spille på ugens 9 huls bane lørdag og søndag efter kl. 15.00, når du har opnået handicap 60 eller laver. BEMÆRK: Kræver reservation af starttid i GolfBox samt en medspiller som har banetilladelse i Viborg Golfklub.
  • Gratis ”Golf-tjek” hos certificeret golffysioterapeut v/ BeneFiT Viborg til vurdering, behandling og forebyggelse af skader opstået på golfbanen samt optimering af fysik med golfrelevante øvelser. Kontakt: 87 50 01 04 – eller golf@benefit-viborg.dk
  • PRIS voksne – kr. 995,-  Gælder fra indmeldelsesdagen og resten af kalenderåret. Beløbet refunderes, hvis du opnår banetilladelse og melder dig ind i klubben som fuldgyldigt medlem inden 3 måneder efter din start. Hvis indmeldelsen sker efter 1. juli reduceres de 995,00 kr med samme procentsats, som kontingentet bliver nedsat med.
  • Har du spørgsmål til ovenstående, er du naturligvis velkommen til at kontakte sekretariatet.

Synes du det kunne være spændende at prøve golf, kan du udfylde en indmeldelsesformular nedenfor.

Når du har betalt, kan du spille frit på Par 3 banen indtil næste hold starter.

Læs om  indholdet af prøvemedlemskab for juniorer  HER.

Jeg ønsker følgende form for medlemskab

Evt. andre oplysninger

Jeg har læst og accepterer Viborg Golfklubs vedtægter - Læs dem her*