Ny golfspiller (Begynder – Senior) Indmeldelsesblanket.

Prøvemedlemskabet (for spillere over 18 år) har følgende indhold :

• 4 individuelle lektioner á 20 minutter hvoraf den første lektion udgør de 2 lektioner altså 40 minutter.
    2 gruppelektioner á 1 times varighed og 1 times fællestræning ugentligt.
  • Frit spil på Viborg Golfklubs Par 3 bane (Pay & Play) samt fri brug af klubbens træningsbane inkl. træningsbolde alle ugens dage i kalenderåret.
  • Mulighed for deltagelse i begynderturneringer på ugens 9 huls bane (stor bane) når du har opnået handicap 60 eller lavere.
  • Mulighed for deltagelse i lørdagsturneringer på Par 3 banen (Pay & Play)
  • Løbende regulering af handicap
  • Mulighed for at spille på ugens 9 huls bane lørdag og søndag efter kl. 15.00, når du har opnået handicap 60 eller laver. BEMÆRK: Kræver reservation af starttid i GolfBox samt en medspille som har banetilladelse i Viborg Golfklub.
  • Gratis fysisk screening af Benefits professionelle fysioterapeuter (Værdi 650 kr)
  • PRIS voksne – kr. 995,-  Refunderes ved indmeldelse i klubben inden tre måneder. Ellers kan du spille resten af året på Par-3 banen.
  • Har du spørgsmål til ovenstående, er du naturligvis velkommen til at kontakte sekretariatet.

Synes du det kunne være spændende at prøve golf, kan du udfylde en indmeldelsesformular nedenfor.

Når du har betalt, kan du spille frit på Par 3 banen indtil næste hold starter.

Læs om  indholdet af prøvemedlemskab for juniorer  HER.

Jeg ønsker følgende form for medlemskab

Evt. andre oplysninger

Jeg har læst og accepterer Viborg Golfklubs vedtægter - Læs dem her*