Mørup Ure & Guld Cup 2024

Lodtrækning 2024 Juniorer

Lodtrækning 2024 Damer

Lodtrækning 2024 Herrer

Lodtrækning 2024 9 Huller

 

Regler For Afvikling Af Spil
Fremgangsmåde Ved Tildeling Af Slag

 

MØRUP URE & GULD CUP fejrer 20-års jubilæum med DELTAGERREKORD!! 

202 spillere har tilmeldt sig til årets udgave af Mørup Ure & Guld Cup, som i år fejrer 20 års jubilæum. Det betyder at der samlet set skal spilles 293 kampe før alle vinderne er fundet, eller med andre ord: Ca. 1.000 timers golf!

Alle deltagere har nu mulighed for at vinde en Guldbarre til en værdi af 100.000 kr. eller et skræddersyet Ole Lynggaard smykke, inkl. en tur til København for at designe smykket og ophold på D’Angleterre, også til en værdi af 100.000 kr.

Og ud over det masser af andre præmier, i form af urer, smykker og andre ting i guld, sølv og diamanter, til en samlet værdi af over 50.000 kr.

Det bliver et brag af en jubilæumsturnering med guld, sølv og diamanter!

 

INFO OM TURNERINGEN
Mørup Ure & Guld Cup er en hulspilsturnering som afvikles over hele sæsonen, med afslutningsturnering søndag d. 29. september. Turneringen er kendt for nogle meget flotte præmier, og år er bestemt ingen undtagelse!

Turneringen er en unik mulighed for at spille hulspil, som er en sjov og anderledes måde at spille turnering på. Alle deltagerne bliver sat sammen to og to ved lodtrækning, og spiller direkte mod hinanden. Vinderen går videre og taberen går ud. Dog er alle deltagerne sikret mindst to kampe, idet taberen i 1. runde går videre i B-rækken, og får dermed en ny chance. Alle vinderne i 1. runde går videre i A-rækken.

Normalt er turneringen kun åben for fuldtidsmedlemmer, men i årets jubilæumsturnering er der også åbnet op for at hverdagsmedlemmer og 9-huls medlemmer kan deltage. Hverdagsmedlemmer spiller med i hhv. Dame- og Herrerækken, og kan også afvikle matcher i weekender. 9-huls medlemmer får deres egen række, som bliver en blandet række for damer og herrer, på samme måde som juniorrækken.

Matcherne i Dame- og Herrerækken spilles over 18 huller til og med finalen. Matcherne i Juniorrækken spilles over 9 huller til og med semifinalen. Finalen for Juniorer spilles over 18 huller. Matcherne i 9-huls rækken spilles over 9 huller til og med finalen.

Der spilles med 7/8 handicap, så alle har en chance for at få del i de mange flotte præmier fra Mørup Ure & Guld v. Jan Mørup.

Kampene kan afvikles fra mandag d. 13. maj. Der er 2-4 uger til at afvikle hver runde, og deltagerne aftaler selv indbyrdes hvornår kampen afvikles.

LØBENDE NÆRMEST FLAGET KONKURRENCE
Som noget helt nyt i år, vil der være en løbende Nærmest Flaget konkurrence på Par-3 hullerne 2, 11 og 21, et på hver af de tre sløjfer på stor bane. De spillere som kommer nærmest flaget samlet set over hele turneringen, vinder også flotte præmier.

AFSLUTNINGSTURNERING
Søndag d. 29. september afvikles afslutningsturneringen for Mørup Ure & Guld Cup. Turneringen, som er en 9-hullers turnering, er åben for alle som har deltaget i Mørup Ure & Guld Cup i løbet af året. Ud over mange flotte præmier i selve Mørup Cup turneringen og Nærmest Flaget konkurrencen, vil der også være flotte præmier i afslutningsturneringen. Der er altså en ekstra chance for at få del i de mange præmier, herunder muligheden for at vinde en spektakulær Hole-in-one præmie. Til afslutningsturneringen vil der blive serveret en let anretning, som også er med i det samlede turneringsgebyr.

HOLE-IN-ONE PRÆMIER TIL EN VÆRDI AF 100.000 KR.
I årets Afslutningsturnering vil der være ekstra meget på spil, idet der vil være Hole-in-one præmie på spil, i form af en guldbarre til en værdi af 100.000 kr. eller et Ole Lynggaard smykke mm., ligeledes til en værdi af 100.000 kr.

Ikke nok med det, så modtager alle deltagere i den løbende turnering desuden en personlig gave fra Mørup Ure & Guld SAMT et gavekort på 100 kr. til brug hos Sct. Mathias Ure-Guld.

ALLE DELTAGERE FÅR:
– En personlig gave
– Et gavekort på 100 kr.
– Frokost til afslutningsturneringen
– Mulighed for at vinde Hole-in-one præmier til en værdi af 100.000 kr.
– Mulighed for at vinde flotte præmier i form af urer, smykker og andre ting i guld, sølv og diamanter i både den løbende turnering samt i afslutningsturneringen
– Mulighed for at vinde præmie i den løbende Nærmest flaget konkurrence
– plus en masse socialt samvær med andre medlemmer i klubben

 

Nærmere information om turneringen og tilmelding – KLIK HER

 

Scorekort til Hulspil Mørup Cup hænger i en holder på opslagstavlen i infogangen og også i en holder under konverteringstabelskærmen i loungen.
Se Hulspils scorekort HER

 

Mvh. Sekretariatet

Kunne du lide dette? Del det...

Shares