Velkommen til TIRSDAGSPIGERNE 2019

Tirsdagspigerne er en klub i klubben for alle ”Piger over 18 år” med et handicap på max 48.

Vi lægger vægt på både det sociale og det sportslige. Vores formål for Tirsdagspigerne er at fremme det sociale netværk og samvær for alle interesserede piger/damer i Viborg Golfklub og samtidig give spillerne mulighed for at vedligeholde/forbedre den enkeltes golfspil.

Vi spiller på tirsdage fra april til oktober – starttidspunktet ændres alt efter de lyse aftener.  I sommerferien/juli måned spilles der dog fællesturnering på onsdage for alle medlemmer i Viborg Golfklub.

Vi spiller 18 og 9 huller hele sæsonen – 9 huller med lidt senere starttidspunkter, så begge rækker slutter cirka samtidig. Vi spiller rækkeopdelt stableford, enkelte gange slagspil, krydrer runderne med nærmest flaget eller længste drive og ind i mellem spiller vi holdspil. Vi forsøger at gøre spillet sjovt, udfordrende og rigtig hyggeligt!

Efter hver turnering mødes vi til  hygge og præmieoverrækkelse i Cafe Spangsbjerg . Der er mulighed for spisning – menu bestilles ved henvendelse i Cafeen, inden vi slår ud..

Tirsdagspigerne har desuden mulighed for at deltage i andre arrangementer.

Indtil videre er følgende arrangementer planlagt for 2019.:

• Trekantturnering: Sidste tirsdag i maj måned spiller vi venskabsturnering med Hjarbæk og Tange. I 2019 er vi arrangører og den spilles tirsdag d. 28/5 kl. 16:30.
  • Pink Cup: Pink Cup er en officiel klubturnering, hvor alle klubbens medlemmer kan deltage. Vi samler ind til Kræftens Bekæmpelse og håber på god opbakning tirsdag d. 4/6.
  • Udflugt: Hvert år arrangerer vi en endagsudflugt.  I 2019 bliver det LØRDAG d. 7. september.
  • Generalforsamling for Tirsdagspigerne: Generalforsamling afholdes altid den sidste tirsdag i september efter turneringen – i 2019 er det d. 24/9.
  • Sæsonafslutning: Afslutningen på sæsonen afholdes første fredag i oktober dvs. d. 4/10. Vi starter med en golfturnering og slutter af med god mad og socialt samvær i cafeen.

Tilmelding til Tirsdagspigernes turneringer foregår via www.golfbox.dk.  Sidste frist for tilmelding er sædvanligvis kl. 12 dagen før turneringen..

Sæsonfee for 2019 er uændret 300 kr. Beløbet indsættes på konto nr :5980 1008893 eller mobilpay: box20939  Ønsker du ikke at betale sæsonfee, kan du betale 30 kr. pr. gang. For bla. at lette det administrative arbejde ved turneringer og større Tirsdagspigeren opfordre vi til, at man betaler sæsonfee 🙂

Har du spørgsmål så kontakt gerne Marianne Lykke på mobil: 40369716 eller mail: hammer.lykke@gmail.com

Vi glæder os til 2019 og ser frem til at byde nye og “gamle” medlemmer velkommen.

Med sportslig hilsen

Tirsdagspigernes komite