Velkommen til Tirsdagspigerne

Tirsdagspigerne er en klub i klubben for alle ”Piger over 18 år” med et handicap på max 48 hvis man spiller 18 huller og 53,9 hvis man spiller 9 huller

Vi lægger vægt på både det sociale og det sportslige. Vores formål for Tirsdagspigerne er at fremme det sociale netværk og samvær for alle interesserede piger/damer i Viborg Golfklub og samtidig give spillerne mulighed for at vedligeholde/forbedre den enkeltes golfspil.

Vi spiller på tirsdage fra april til oktober – starttidspunktet ændres alt efter de lyse aftener.  I sommerferien/juli måned spilles der dog fællesturnering på onsdage for alle medlemmer i Viborg Golfklub.

Vi spiller 18 og 9 huller hele sæsonen – 9 huller med lidt senere starttidspunkter (sædvanligvis 2 timer efter 18-huller), så begge rækker slutter cirka samtidig. Vi spiller rækkeopdelt stableford, enkelte gange slagspil, krydrer runderne med nærmest flaget eller længste drive og ind i mellem spiller vi holdspil. Vi forsøger at gøre spillet sjovt, udfordrende og rigtig hyggeligt!

Efter hver turnering mødes vi til  hygge og præmieoverrækkelse i GOMA Golf . Der er mulighed for spisning – menu bestilles sædvanligvis via golfbox.dk ved tilmelding til turneringen.

Tirsdagspigerne har desuden mulighed for at deltage i andre arrangementer.

Indtil videre er følgende arrangementer planlagt for 2024.:

  • Pink Cup: Pink Cup er en officiel klubturnering, hvor alle klubbens medlemmer kan deltage. Vi samler ind til Kræftens Bekæmpelse og håber på god opbakning tirsdag d. 28/5.
  • Udflugt: Hvert år arrangerer vi en endagsudflugt.
  • Generalforsamling for Tirsdagspigerne: Generalforsamling afholdes altid den sidste tirsdag i september efter turneringen.
  • Sæsonafslutning: Afslutningen på sæsonen afholdes første fredag i oktober dvs. d. 4/10. Vi starter med en golfrunde og slutter af med god mad og socialt samvær i cafeen.

Tilmelding til Tirsdagspigernes turneringer foregår via www.golfbox.dk.  Sidste frist for tilmelding er sædvanligvis kl. 12.00 mandag før turneringen.

Sæsonfee for 2024 er uændret 300 kr. Beløbet indsættes via mobilepay på nummer 2385QB.  Ønsker du ikke at betale sæsonfee, kan du betale 40 kr. pr. gang. For bla. at lette det administrative arbejde ved turneringer og støtte Tirsdagspigerne, opfordrer komiteen til, at man betaler sæsonfee 🙂

Har du spørgsmål så kontakt gerne Lene Jensen på mobil: 29677116 eller mail: lenejensen62@mail.dk

Vi glæder os til 2024 og ser frem til at byde nye og “gamle” medlemmer velkommen.

Med sportslig hilsen

Tirsdagspigernes komite

Kunne du lide dette? Del det...

Shares