Velkommen til sæson 2019

Så nærmer tiden sig for endnu en sæson med gode sportslige og hyggelige sociale turneringer.
2018 var en sæson hvor vi var 199 spillere, flot:-). Vejret har været med os, modsat 2017. Formanden håber og tror på et 2019 med dejligt vejr. Ringkjøbing Landbobank v/ Carsten Jensen har forlænget sponsoratet for 2019. Tak til Carsten.

Der skal også lyde en stor tak til vores øvrige sponsorer, Viborg Blikkenslageri v/ Ryan Rafn, Hermann Salg & Events v/ Claus Hermann, HI-FI klubben v/ Paw Pasgaard, Gunnar Kristiansen Byg v/ Gunnar Kristiansen, Dahls Vinhandel v/ Peter Dahl, Viborg Tagrengøring & Malerservice v/ Jan Andersen, Ullits & Winther, Chris Stenskrog fra Jyske Bank, samt Skabertrang.

Ringkjøbing Landbobank Order Og Merit blev i 2018 igen vundet af Martin Quist. Tillykke til Martin. Årets løbende turneringer blev i D-rækken vundet af Henrik Andersen, C-rækken af Peter Poulsen, B-rækken af Ole Andersen og A-rækken af Martin Quist.. Tillykke til jer alle 4.

Det er med glæde at Ringkjøbing Landbobank har valgt at fortsætte deres sponsorat for onsdagsherrerne i 2019 og derved Order Of Merit.

Onlinebetalingen fortsætter i 2019, 45,- Bliver man forhindret skal man selv sørge for afmelding af mad i Cafe’en. Husk at opgive navn i Cafeen og få navn på den man melder fra til. Der vil i 2019 være differenceret priser på maden, så den ca. varierer fra 70-100,- for varm mad, der vil desuden være mulighed for sandwich og Tapas. Fra midt i maj & juni vil der ikke blive serveret varm mad, med mindre evt sponsorer vælger noget andet. Der vil i stedet være mulighed for at vælge med 3 slags sandwich, samt tapas.

Turneringerne vil i 2019 blive afviklet som tidligere. C-rækken spiller igen i 2018 3 gange slagspil. Vi har fortsat en social-turnering hvor alle spiller fra Tee 61 og en hvor alle spiller fra Tee 48.
På vores turneringsplan er spilformerne anført.

Viborg Golfklub savner medlemmer og i et forsøg på at integrere nye medlemmer vil det fortsat være muligt at tilmelde sig vores 5 sociale turneringer når man har et handicap mellem 38 og 48.

Den årlige udflugt gik i juni 2018 til Trehøje golfklub, vi var 43 spillere afsted, Tillykke til Bjarne Lafontaine med 1 pladsen i A-rækken og til Preben Olsen i B – rækken, Maden & vinen efterfølgende på LY smagte også dejligt. Turen i 2019 bliver d. 08.06 til en endnu ukendt destination.

Sæsonen afsluttes i år med en social Texas – Scramble-match og efterfølgende middag lørdag den 5. oktober kl. 13.00 og den traditionelle Hall of Fame onsdag den 2. oktober kl. 14.00.

Information om de forskellige turneringer vil fremgå af vores opslagstavle og vores nye hjemmeside under Viborg Golfklub.

Tilmelding/betaling til alle turneringer sker via Golfbox, hvor man også bestiller mad. Tilmeldingen vil i 2019 vil som i 2018 være synlig 6 dage inden næste onsdagsturnering.

Onsdagsherrernes komité har i 2018 måtte sige farvel til Morten Sørensen, som vi desværre mistede til kræften. Derudover har Kenneth Kiesbye og Arvid Demant valgt at træde ud af onsdagskomiteen  Vi takker for dit store arbejde. I komiteen.

Nye medlemmer til den kommende sæson er Lars Ostermann & Finn Skade med i komiteen

Jeg vil samtidig sige tak til de øvrige medlemmer for jeres store indsats:-)

Yderligere information kan indhentes ved et af komitemedlemmerne eller send mail til: soren@baklarsen.dk
Onsdagskomitéen glæder sig til at se jer til en ny spændende sæson.

Hvis du stadig ikke har fundet os på Facebook, så søg på Viborg Golfklub Onsdagsherrer

Søren Larsen