Velkommen til sæsonen 2022

Velkommen til sæsonen 2022


Så er sæsonen 2022 skudt i gang og komiteen håber på en sæson med gode sportslige og hyggelige turneringer.

Det er med glæde, at Ringkjøbing Landbobank v/Carsten har valgt at fortsætte deres sponsorat for onsdagsherrerne i 2022 og derved Order Of Merit.

Der skal også lyde en stor tak til vores øvrige sponsorer, Viborg Golfshop v/ Niels Erik, Viborg Blikkenslageri v/ Ryan Rafn, HI-FI klubben v/ Paw Pasgaard, Gunnar Kristiansen Byg v/ Gunnar Kristiansen, Dahls Vinhandel v/ Peter Dahl, Chris Stenskrog fra Jyske Bank samt Skabertrang.


Der vil fortsat være muligt at tilmelde sig vores 5 sociale turneringer når man har et handicap mellem 38 og 48. derudover vil der som noget nyt i år, blive tilbudt 9 huls turnering de dage hvor hoved turneringens start er kl. 16:00 eller tidligere. Disse 9 Huls turneringer bliver spillet i rækker med HCP +8 – 48, og der vil være præmieoverrækkelser hertil på samme tidspunkt som hoved turneringen. 9 Huls turnering tæller ikke med i Order of Merit.


Udflugtsturen er ikke fastlagt endnu, men vi forventer at ændre format i år.


Sæsonen afsluttes med en social Texas Scramble match og efterfølgende middag lørdag den 1. oktober 2022.


Den traditionelle Hall of Fame spilles onsdag den 28. september 2022.


Information om de forskellige turneringer vil fremgå af vores opslagstavle og vores nye hjemmeside under Viborg Golfklub.


Tilmelding/betaling til alle turneringer sker via Golfbox, hvor man også bestiller mad. Tilmeldingen vil være synlig 14 dage inden næste onsdagsturnering. Bliver man forhindret skal man selv sørge for afmelding af mad i Cafe’en. Husk at opgive navn i Cafeen og få navn på den man melder fra til.


Ligesom i 2021 vil der være en ”Hole in one præmie”, som vil være et gavekort på 5000 kr. Laves der flere ”hole in one” i løbet af året deles gavekortet.

Præmien kan vindes i alle turneringer i Onsdagsherre regi i 2022 og det er samtidig et krav, at man er medlem af Viborg Golfklub.

 

Hvis du stadig ikke har fundet os på Facebook, så søg på Viborg Golfklub Onsdagsherrer

Vi forventer at indkalde til generalforsamling i forbindelse med et af årets første turneringer i april. Generalforsamlingen vil således blive afholdt efter præmieoverrækkelsen fra dagens turnering.

Yderligere information kan indhentes ved et af komitemedlemmerne eller ved forespørgsel på mail til:

Nikolaj_dall@hotmail.com

Onsdagskomitéen glæder sig til at se dig/jer til en ny spændende sæson.


Med venlig hilsen

Formand
Nikolaj Dall

Kunne du lide dette? Del det...

Shares