Morgenfruer sæson 2020

NYT OBS OBS OBS – sæsonstart den 11. juni med gunstart kl. 9

9-huller-spillere starter kl. 11.

Velkommen til en ny sæson for Morgenfruerne i Viborg Golfklub, vi håber på mange dejlige timer på banen og i samværet efterfølgende i caféen.

Sæsonen 2020 starter torsdag den 2. april kl. 9.00. (9 huller starter kl. 11) med efterfølgende fælles spisning og sæsonen slutter torsdag den 8. oktober, hvor der er fællesspisning og ”generalforsamling”.

Morgenfruer er en klub i Viborg Golfklub for alle ”voksne piger” med et handicap på max 48 og et 18/9 hullers medlemskab. Hvis man har 9 hullers medlemskab kan man deltage i 9 hullers turnering.

Turneringsfee for hele sæsonen er 175 kr. Kr.
Ønsker man kun at deltage i en enkelt turnering, koster det 40 kr. pr. gang.

Turneringsfee kan indbetales via netbank på Kontonummer 7670-7566735 eller på mobile pay 23466948  (Birthe Kolding)

Betalingsfrist er 30. marts, husk at notere navn ved betaling.

Vi spiller 18 huller torsdage kl. 9 (gunstart) – med undtagelse af helligdage og juli måned.

Tilmelding sker via golfbox senest onsdag kl. 9.00 eller eventuelt ved at kontakte en af turneringslederne (se morgenfruernes turneringskalender på vores opslagstavle i inforummet).

Alle turneringer er tællende med undtagelse af eventuelle holdturneringer.

Den første torsdag i måneden er der fælles spisning. Kan du undtagelsesvis ikke deltage, skal du anføre det ved tilmeldingen. De øvrige torsdage er der mulighed for at bestille et let måltid. Der er mulighed for at vælge mellem tilbuddene på den ophængte menu seddel i inforummet. Bestilling inden turneringsstart.

For modtagelse af præmie, kræves deltagelse i præmieoverrækkelsen.

Morgenfruer komite:

Birtha Thorsager 2149 8502 birthathorsager@gmail.com