KLUB 37

Er du medlem i Viborg Golfklub med banetilladelse og et golfhandicap på 37-48, er du automatisk en del af KLUB 37. Det betyder at du får adgang til et ekstra tilbud, så du måske kan få endnu mere glæde ud af golfen end du allerede har.

På baggrund af tilbagemeldinger fra undersøgelser kan vi se, at en del af vores medlemmer, specielt i handicapgruppen 37-48, mangler faste spillemakkere eller har problemer med at få bolden op at flyve. Det afholder nogen fra helt at komme ud at spille golf eller tilmelde sig turneringer i de forskellige ”klubber i klubben”. Det er vi kede af, og vi synes derfor, det er vigtigt at gøre en ekstra indsats for at sikre at netop denne gruppe føler sig godt hjulpet af klubben og vores trænere i den videre færd frem mod et lavere golfhandicap og/eller flere sociale relationer.

Velkommen til en ny sæson 2019

KLUB 37 mødes hver onsdag i april, maj, juni, august og september kl. 18.00, til en times gratis træning med en af klubbens trænere.
Første træning er onsdag den 27. marts 2019 kl. 18.00.

Kl. 19.00, efter træningen, har du mulighed for at spille en runde golf med de øvrige KLUB 37 medlemmer og måske møde nye potentielle golfmakkere.

Herudover mødes KLUB 37 interesserede mandage kl. 17.45 og/eller tirsdage kl. 9.45 for at spille på ugens 9-hulsbane. Ingen tilmelding. Mød bare op.
Forventer start mandag den 1. april 2019 kl. 17.45/tirsdag den 2. april kl. 9.45, hvis 9-hulsbanen er åbnet.

Medlemskab af KLUB 37 er gratis og uforpligtende, og du er automatisk medlem så længe du har banetilladelse og golfhandicap 37-48.  Spiller du dig ned under handicap 37 i løbet af sæsonen er du velkommen til at fortsætte i KLUB 37 året ud.

Vi forventer ikke, at du kommer til træning hver onsdag, ej heller hver gang på spilledagene mandag og tirsdag, men du får tilbuddet, og er naturligvis velkommen hver gang. Tilmelding er ikke nødvendig – du skal blot møde op, når du har tid og lyst.

Mødested: ved flagstangen foran klubhuset.

Vel mødt.