KLUB 37

Velkommen til sæsonen 2024.

I KLUB 37 glæder vi os til at tage imod mange nye golfspillere, som har lyst til at spille en masse golf, og samtidig få skabt nye golfrelationer.

Hvad er KLUB 37?

KLUB 37 er en klub i klubben, som har til formål at skabe et socialt netværk for nye og etableret golfspiller, samt at understøtte nye golfspillers udvikling i retning mod at komme videre i nogle af de andre klubber i klubben.

Hvem kan være med i KLUB 37?

Der kræves ikke nogen form for indmeldelse for at være med i KLUB 37– alle medlemmer i Viborg Golfklub med banetilladelse som har et golfhandicap imellem 37–53,9 har mulighed for at deltage i KLUB 37 matcher.  (Klub37 er IKKE for prøvemedlemmer) 

 

Hvilke muligheder er der?

Du får mulighed for at deltage i en KLUB 37 match onsdag med start kl. 18.00 på ugens 9-huls sløjfe og fælles træning om mandagen.

 

Onsdagsmatch:

Gunstart kl 18.00 – hold øje med den besked du får på mail, så du ved hvilket hul du skal gå ud fra.

Tilmelding i Golfbox senest om mandagen kl. 21.00  – matchfee: kr. 30 kr.  Der vil efter matchen være præmieoverrækkelse.

 

Et godt tilbud:

Gratis fællestræning med en af klubbens trænere 1 gang om ugen i det kalenderår, hvor du får banetilladelse samt det efterfølgende år.

Træningen foregår hver mandag, i perioderne april til juni og august til september fra kl. 18.00 til 19.00. Husk at tilmelde dig via Golfbox. Der er max antal deltager pr. gang.

Kl. 19.00 efter træningen, har du mulighed for at spille en runde golf med de øvrige KLUB 37 medlemmer og måske møde nye potentielle golfmakkere.

 


Er du usikker på tilmelding via Golfbox kan du se denne video
https://www.viborggolfklub.dk/hjaelp-til-hvordan-man-tilmelder-sig-og-betaler-for-en-turnering-i-golfbox/

Ønsker du at være opdateret på det nyeste nye fra KLUB 37, så bliv medlem i vores Facebook gruppe. KLUB 37 Viborg Golfklub.

Kunne du lide dette? Del det...

Shares