Opslagstavlen

Emner og nyheder der er sat på opslagstavlen i info-rummet kan også ses på denne side, hvis du sender besked til birthathorsager@gmail.com

Se også under “nyheder”

Genåbning

Situationen er den, at corona restriktionerne nu er ændrede og rigtig mange af os er færdigvaccinerede, hvilket betyder, at vi kan mødes i caféen efter matchen den 3. juni til fællesspisning m.m. Vær dog opmærksom på, hvilke eventuelle restriktioner der stadig gælder (coronapas, mundbind, sprit etc.)

Rent praktisk lægger cafeen dagens menu under info i golfbox for pågældende dag, og man betaler for maden i forbindelse med tilmeldingen.

De øvrige spilledage i juni måned vil caféen lægge 3 menuer i infoboksen, som man – hvis det ønskes – kan vælge og betale der. Det betyder, at der ikke længere vil ligge en ”spiseseddel” i turneringslederrummet/opslagstavlen.

2 dags UDFLUGT

Morgenfruernes tur 2021 fra 7. juni – 8. juni

Turen går til Brande- og Kaj Lykke golfklub. Vi skal bo på Hovborg kro, Holmeåvej  2, 6682 Hovborg.

Mandag er der kaffe og rundstykker i Brande golfklub, Nordlundvej 87, 7330 Brande fra kl. 9 og gunstart kl. 10.

Efter golfrunden er der kaffe og kage på Hovborg kro.

Husk madpakke til mandag.

Mandag aften vil der blive serveret velkomstdrink, 2-retters menu incl. ½ flaske vin pr. person. Vi har eget lokale mandag aften.

Tirsdag er der morgenmad og smør-selv madpakke inden vi spiller ud igen med gunstart kl. 10 på Kaj Lykke Golfbane, Kirkebrovej 5, 6740 Bramming.

Efter golfrunden får vi frokost i golfklubben og præmieoverrækkelse inden vi kører hver til sit.

Alle Morgenfruer (såvel 18 -og 9 huls medlemmer) kan deltage, dog skal fuldt kontingent til Morgenfruerne være betalt. Der laves kun en 18 hullers match.

Alt dette koster 1.525 kr. der er tillæg på 210 kr. såfremt der ønskes eneværelse.

Der er tilmelding senest 7. maj på golfbox, og beløbet bedes indsat i Andelskassen reg. Nr. 5980, kontonummer 1240926 senest 7. maj.

Husk at påføre dit golfnr og navn, når du betaler, samt hvem du vil dele værelse med.

Vi glæder os til at se dig

Mange golfhilsner Tove, Jette, Lise og Anna Inga.

Husk Coronapas/test