Teebox i Viborg Golfklub

I Danmark lægger de fleste af os udstyret på hylden, fordi det bliver for koldt og vådt til at spille udenfor hen over efterår og vinter og derfor vil Viborg Golfklub nu tilbyde indendørs golf som kan forlænge den spilbare sæson.

Teeboxen er naturligvis opvarmet og man må være max. 4 personer derinde ad gangen.
I Teeboxen findes ud over Trackman og lærred også et bord med 4 stole og et køleskab, hvor man kan lægge sin vand eller andet ind, så længe man spiller.

Trackman simulator er ganske enkelt golfsimulation i verdensklasse– og du skal ikke bruge tid på at lede efter vildfarne bolde.
Med flere end 60 baner i systemet, har du mulighed for at spille på nogle af verdens flotteste baner som Paris International G.C., St. Andrews i Skotland og Valderrama på den spanske solkyst.

Simulatoren fungerer ved, at golfspilleren slår en rigtig golfbold ind mod et projiceret billede af en af de berømte baner rundt om i verden. Trackman måler over 1000 forskellige faktorer i dit slag, på under et sekund, hvilket giver udfaldet på dit slag dvs. inden bolden rammer lærredet, har avancerede lasere opfanget alle informationer om bl.a. boldens hastighed, retning og skru.
Disse oplysninger behandles af computeren, og bolden vises straks på lærredet, hvor den fortsætter ind i billedet. Ved denne teknik opnås et fantastisk resultat, der giver en realistisk fornemmelse af at spille på de berømte mesterskabsbaner, – ja, det er næsten som at være der selv.

99% af alle top 100 spillere i verden, benytter sig af en Trackman til deres træning.
Du kan læse mere om Trackman på trackman.com 

Sekretariatet står for rengøring indtil videre, så kontakt Pia, hvis der er noget som ikke virker eller der trænger til rengøring.

Der hænger opslag i Teeboxen med guide til opstart af simulatoren og valg af bane m.m. samt nummer på hotline til Teebox, som hjælper fra kl 05.00 – 23.00, hvis man har problemer med trackmann.

Vores bøn til sidst : Hjælp Klubben og hjælp hinanden med at rydde op og hold orden deroppe, så det altid er pænt til de næste der kommer.

 

Se HER hvordan man booker tid i Golfbox

 

Se priser HER

 

 

Kunne du lide dette? Del det...

Shares