Generel info til gæster

Registrering og bekræftelse af tid.
Ved ankomst kan du benytte klubbens touchskærm i Inforummet eller henvende dig i shoppen. I shoppen vil de være behjælpelig med bekræftelse af tid og modtage betaling for runden.
Hvis du kommer udenfor shoppens åbningstid skal du benytte klubbens touchskærm til at bekræfte din tid.

Handicap begrænsning i weekenden.
I weekenden mellem kl. 8:00 – 13:00 er der handicapbegrænsning på max HcP 36.

Greenfee billetter.
Der modtages kun greenfee billetter med stregkode, hvor udløbsdatoen ikke er overskredet.
Gamle greenfee billetter kan ombyttes i shoppen eller sekretariatet til vores nye greenfee billetter med stregkode, som kan scannes i vores betalingsstander.
Udenfor shoppens og sekretariatets åbningstid kan de gamle greenfee billetter ombyttes til nye greenfee billetter i vores restaurant.

Baneguide
Baneguides kan købes i Proshoppen og i sekretariatet. Den koster kr. 30,-

Bolde til drivingrange
Der er GRATIS træningsbolde som man kan benytte på klubbens drivingrange.

Baneservice/banekontrol
Du vil jævnlig møde vores Banekontrol bil, som vil sikre et godt flow på banen og føre tilsyn med spillerne.

Hunde
Hunde er velkomne, men skal altid føres i snor. Husk at samle opefter din hund..

Restaurant GOMA Golf
På Klubbens hjemmesiden https://goma-golf.dk/ kan du se mere om restauranten, du kan også ringe på 4092 5328.
Alle dage lukker køkkenet 1 time før. Dog kan man altid forudbestille sin mad så den står klar til man kommer ind, hvis man kommer ind efter vi har lukket.
Der kan altid købes  øl/sodavand i den opstillede automat i Inforummet.

Golfhæftet
Golfhæftet kan benyttes i Klubben

Buggy/Golfbil
Bestilles i Proshoppen på telefon : 86673010  tast 2   eller mail : proshop@viborggolfklub.dk
Har du lejet en buggy kan nøglen afhentes i Proshoppen.
Prisen er kr. 300,- og nøglen afleveres efter brug enten i Proshoppen, sekretariatet eller i postkassen ved betalingsstanderen i Inforummet.
(Hen over vinteren vil det ikke være tilladt at benytte 2 hjuls scooter og buggies på banen.)

Trolley, udstyr
I shoppen er det muligt at leje en trolley og udstyr. I vinterperioden kontakt Shoppen på forhånd.

Afstands-markeringer på banen
Afstands-markeringer på banen er mål til midt green.

Lokal regler
Se Klubbens lokale regler i Inforummet.

Vand på banen
Ude på banen vil du finde vandposter ved hul 10 og 22, samt ved lockerrummene ved hul 19. Hen over vinteren vil vandposter være lukket.

Banetoilet
Ved hul 13/14 og ved hul 4/24 finder du banetoilet.(Dog IKKE drikkevand)   Hen over vinteren vil banetoiletterne være låset af.

Omklædningsfaciliteter
Omklædningsrum til både damer og herrer findes i bygningen til venstre i gården ved klubhuset.

Hjertestarter
I gården ved klubhuset findes en hjertestarter.

Combibane (Vinterbane) Se spilleforløb  HER

Feedback
Din feedback kan hjælpe os med at optimere banen, oplevelsen af Viborg Golf Klub og sikre optimal service for vore gæster.
-Når du bekræfter din tid vil du automatisk modtage en e-mail med tilbuddet om at give feedback via Golfspilleren i centrum. Denne feedback er meget vigtig for os, det er den eneste måde vi kan optimere vores faciliteter og oplevelsen af Viborg Golf Klub på.

Oplev Viborg og omegn