Du kan bestille en starttid i Viborg Golfklub i ovenstående bestillingsvindue. Hvis du skal bestille tid for flere spillere end dig selv, skal du kunne oplyse DGU nummer på alle spillerne.

Du kan også ringe til os på telefon 86 67 30 10 og taste 1 for sekretariatet, eller sende en e-mail på mail@viborggolfklub.dk. Hvis du vil bestille tid for flere personer, skal du kunne oplyse DGU nummer på alle spillerne.

På dagen for spil benyttes boldrende til alle de tider som ikke er blevet reserveret ved reservationsfristens udløb.

I åbningstiden kan greenfee betales både i shoppen og på betalingsstander. Uden for åbningstid anvendes betalingsstander.

OBS.  Greenfee priser på 18 huller i perioden fra d.  1/10-18 – 31/3-19:

Alle dage    :    PRIS   200,00 kr

Gæst med Viborg spiller eller gæst fra klub med rabataftale    :   PRIS   100,00 kr

PRISER

Priserne varierer i løbet af dagen og sæsonen mellem 200-450 kr efter efterspørgslen. Nedenstående priser er de maksimale priser. Gæster med rabat kan maksimalt opnå 50 % rabat af den maksimale pris på dagen.

Priserne er gældende for 2018.

SeniorJunior
Hverdage - 18 huller400200
Weekends og helligdage - 18 huller450225
Hverdage - 27 huller520260
Weekends og helligdage - 27 huller585290
Spil til vintergreens 18 huls banen18090
Pay & Play15075

TIDSBESTILLING

Ugens 18 huls baneUgens 9 huls bane
Alle tider - alle dageTidsbestillingTidsbestilling/Boldrende

Tirsdag og onsdag eftermiddag spiller hhv. Tirsdagspiger og Onsdagsherrer deres ugentlige turnering, og starter ud i en gunstart på ugens 18 huls bane. Banen er derfor lukket for tidsbestilling i tidsintervallet 0-2 timer før gunstart. Vil du bestille en tid i tidsintervallet 2-4 timer før gunstart, kan du ringe til os på telefon 86 67 30 10. I denne situation vil du skulle færdigspille din runde på den sløjfe som udgør ugens 9 huls bane i den pågældende uge.

Handicapbegrænsning

Hverdage, weekends og helligdage: Hcp. 48

Prisdifferentiering

1. Viborg Golfklub er tilsluttet DGU’s “3 for 1” greenfee ordning for juniorer. Se nærmere HER

2. Fuldgyldigt medlem i en anden golfklub, ledsaget af medlem i Viborg Golfklub, betaler kr. 250,00. (maks. 2 gæster pr. medlem)

3. Viborg Golfklub har prisaftaler med flere klubber. Aftalen betyder at fuldgyldige medlemmer i Viborg Golfklub kan spille greenfee alle ugens dage til halv pris/nedsat pris i de respektive klubber, samt at fuldgyldige medlemmer i de respektive klubber kan spille til halv pris på 18 huls banen i Viborg Golfklub. BEMÆRK: Aftalerne gælder kun fuldgyldige medlemmer. Se nærmere HER.