Løbende nærmest flaget konkurrence på hul 2, 11 og 21

Stilling (se information under stillingen):

Løbende Nærmest Flaget konkurrence
HulNavnAfstand (cm)
2 (gul)Jonna Espensen182
11 (rød)Jonathan Kudsk190
21 (blå)Christian Mackintosh190

 

Information:

Den løbende nærmest flaget konkurrence i Mørup Ure & Guld Cup, kører på tværs af alle rækker og i alle individuelle matcher til og med finalerne. Vinderne er de spillere, som på tværs af alle matcherne, har slået bolden tættest på flaget i første slag på hhv. hul 2, 11 og 21.

Den aktuelle stilling kan ses på hjemmesiden. Der vil ligeledes blive opsat information på alle de respektive huller med en QR kode, som kan scannes med en mobil og som vil linke direkte til stillingen.

Deltagerne måler selv deres afstand til flaget ved hjælp af målebåndet, som er monteret på selve flagstangen. Afstanden måles fra forkanten af hullet til midten af bolden og angives i cm. BEMÆRK at bolden skal være på green.

 

Hvis bolden er nærmere flaget end den tidligere nærmeste bold, så kontakter spilleren efterfølgende sekretariatet med oplysninger om : dato, tidspunkt, navn, dgu-nummer, hul og afstand. Så vil Pia daglig i hverdagene sørge for at opdatere stillingen på hjemmesiden.

 

Bemærk: Hole in One præmien, som er på spil i denne turnering, gælder kun ifm. selve afslutningsturneringen, da det kræver uvildig observation, som ikke er til stede ifm. de løbende matcher. Der er dog fortsat flotte præmier på spil i den løbende konkurrence!

Kunne du lide dette? Del det...

Shares