VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2019.

Velkommen til endnu en spændende sæson for os Seniorer i Viborg golfklub, vi håber på mange dejlige timer.
Sæsonen 2019 starter tirsdag den 2. april kl. 9.00. med efterfølgende fælles spisning og sæsonen
slutter tirsdag den 29. oktober, hvor der er fællesspisning og der afholdes ”generalforsamling”.

Turneringsfee for hele sæsonen er 175 kr. Kr. Ønsker man kun at deltage i en enkelt turnering koster det 30 kr. / 15 kr. pr. gang.
Turneringsfee kan indbetales via netbank på Kontonummer. 9318 – 0007904045.
Betalingsfrist er 2. april, husk at notere navn og medlemsnummer ved betaling.
Der vil undtagelsesvis være mulighed for at betale med kontanter den 2. april.

Det er udvalgets formål at give klubbens Seniorer et tilbud om at spille golf med andre i samme aldersklasse under forhold, hvor der samtidig skabes et positivt socialt samvær.
Betingelserne for at deltage i turneringerne for Seniorer er, at damer er fyldt 50 og herrer skal være fyldt 55 år.
Hvis man danner par, er det tilstrækkeligt, at den ene part opfylder kravet til alder.

Der kræves banetilladelse max hcp. 48 og et 18 hullers medlemskab.
Hvis man har et 9 hullers medlemskab, kan man deltage i 9 hullers turneringen.
Vi spiller tirsdage med gunstart 18 huller start kl. 9.00. og 9 huller start kl. 11, med løbende start.
Ca. 1 gang om måneden er der holdspil

Alle vores turneringer er tællende, undtagen holdturneringer.

Den sidste tirsdag i måneden er der fællesspisning. De øvrige tirsdage er der mulighed for at købe et let måltid.  Der er mulighed for at vælge mellem tilbuddene på den ophængte menu seddel i inforummet.

For modtagelse af præmie, kræves deltagelse i præmieoverrækkelsen.

Vi fortsætter vores venskabsturnering i samarbejde med Tangesø og Hjarbæk Fjord Golfklub.
I juli måned vil der ikke blive arrangeret senior turneringer, der er om onsdagen fællesturnering.
Man booker sig via Golfboks.

Udflugter

.Senior udvalget:

Retningslinjer for 9 hullers turneringer.
Seniorernes 9 hullers turnering tirsdage kl. 11.
Tilmelding i Golfbox
Der spilles i 1. række, med løbende start.
Præmie for hver 3. ved fællesspisning, præmierne er vin.
De øvrige dage point til 9 huls medlemmerne. efter dette skema.

Antal spillere Nr.1 Nr.2 Nr.3

Pointerne omsættes i gavekort/ præmier ved årets afslutning.
Hvis øvrige medlemmer deltager i 9 huls turneringen enkelte dage, er der ingen point.
Dog er der evt. præmier de dage der er fællesspisning.
Der er nærmest flaget, hver gang.
Pejsesedler til vinderen og bolde i shoppen til Birdies.
9 huls medlemmer er velkomne til at deltage i vores udflugter.

Pris 175 kr. for en sæson eller 15 kr. pr. gang.