Velkommen til sæson 2022

Velkommen til endnu en spændende sæson for os Seniorer i Viborg Golfklub. Vi håber på mange dejlige timer.

Sæsonen starter tirsdag den 29. marts 2022.

Sæsonen slutter tirsdag den 25. oktober, hvor der er fællesspisning og der afholdes ”generalforsamling”.

Turneringsfee for hele sæsonen er 200 kr.

Ønsker man kun at deltage i en enkelt turnering, koster det 30 kr. / 15 kr. pr. gang.

Turneringsfee indbetales via netbank på Kontonummer. 9318 – 0007904045.

Betalingsfrist er 29. marts, husk at notere navn og medlemsnr. ved betaling.

Det er udvalgets formål at give klubbens Seniorer et tilbud om at spille golf med andre i samme aldersklasse under forhold, hvor der samtidig skabes et positivt socialt samvær.

Betingelserne for at deltage i turneringerne for Seniorer er, at damer er fyldt 50 og herrer skal være fyldt 55 år.

Hvis man danner par, er det tilstrækkeligt, at den ene part opfylder kravet til alder.

Der kræves banetilladelse max HCP 48 til 18 huls banen og max HCP 54 til 9 huls banen.

Hvis man har et 9 hullers medlemskab, kan man kun deltage i 9 huls turneringen.

Vi spiller tirsdage med gunstart kl. 9.00. på 18 huls banen og kl.11.00. på 9 huls banen med løbende start.

1 gang om måneden er der holdspil.

Alle vores turneringer er tællende, undtagen holdturneringer.

Den sidste tirsdag i måneden er der fællesspisning. De øvrige tirsdage er der mulighed for at købe et let måltid, hvilket foregår ved tilmeldingen af turneringen. Bemærk at betalingen er bindende, hvis man ikke møder op.

For modtagelse af præmie, kræves deltagelse ved præmieoverrækkelsen.

Vi fortsætter vores venskabsturnering i samarbejde med Tange Sø Golfklub.

I foråret tager vi på en 1-dagstur.

I efteråret tager vi på en 2-dagstur med overnatning.

I juli måned vil der ikke blive arrangeret senior turneringer. Der er der fællesturnering hver onsdag, og man booker sig på i golfbox, hvis man ønsker at deltage.

Senior udvalget