VELKOMMEN TIL SÆSON 2020.

OBS OBS OBS – sæsonstart er udsat til 14. april.

Velkommen til endnu en spændende sæson for os Seniorer i Viborg Golfklub, vi håber på mange dejlige timer.

Sæsonen 2020 starter tirsdag den 31. marts kl. 9.00. med efterfølgende fælles spisning og sæsonen slutter tirsdag den 27. oktober, hvor der er fællesspisning og der afholdes ”generalforsamling”.

Turneringsfee for hele sæsonen er 175 kr. Kr. Ønsker man kun at deltage i en enkelt turnering, koster det 30 kr. / 15kr. pr. gang.

Turneringsfee kan indbetales via netbank på Kontonummer. 9318 – 0007904045.

Betalingsfrist er 20. marts, husk at notere navn ved betaling.

Det er udvalgets formål at give klubbens Seniorer et tilbud om at spille golf med andre i samme aldersklasse under forhold, hvor der samtidig skabes et positivt socialt samvær.

Betingelserne for at deltage i turneringerne for Seniorer er, at damer er fyldt 50 og herrer skal være fyldt 55 år.

Hvis man danner par, er det tilstrækkeligt, at den ene part opfylder kravet til alder.

Der kræves banetilladelse max hcp. 48 og et 18/ 9 hullers medlemskab.

Hvis man har et 9 hullers medlemskab, kan man deltage i 9 hullers turneringen.

Vi spiller tirsdage med gunstart 18 huller start kl. 9.00. og 9 huller start kl. 11, med løbende start.
Ca. 1 gang om måneden er der holdspil

Alle vores turneringer er tællende, undtagen holdturneringer.

Den sidste tirsdag i måneden er der fællesspisning. De øvrige tirsdage er der mulighed for at købe et let måltid. Der er mulighed for at vælge mellem tilbuddene på den ophængte menu seddel i inforummet.

For modtagelse af præmie, kræves deltagelse i præmieoverrækkelsen.

Vi fortsætter vores venskabsturnering i samarbejde med Tange Sø Golfklub.

I juli måned vil der ikke blive arrangeret senior turneringer, der er om onsdagen fællesturnering. Man booker sig via Golfboks.

Udflugter:

Senior udvalget: