VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2018.

Seniorerne.

Det er udvalgets formål at give klubbens Seniorer et tilbud om at spille golf med andre i samme aldersklasse under forhold, hvor der samtidig skabes et positivt socialt samvær.

Betingelserne for at deltage i turneringerne for Seniorer er, at damer er fyldt 50 og herrer skal være fyldt 55 år.

Hvis man danner par er det tilstrækkeligt, at den ene part opfylder kravet til alder.

Der kræves banetilladelse max hcp. 48 og et 18 hullers medlemskab.

Sæsonen 2018 starter tirsdag den 3. april kl. 9.00. med efterfølgende fælles spisning og sæsonen slutter tirsdag den 23. oktober, hvor der er fælles spisning og afholdes ”generalforsamling”.

Turneringsfee for hele sæsonen er 175 kr. Ønsker man kun at deltage i en enkelt turnering, koster det 30 kr. pr. gang.

Turneringsfee kan indbetales via netbank på Kontonummer. 9318 – 0007904045.

Betalingsfrist er 20. marts, husk at notere navn og medlemsnummer ved betaling.

Der vil være mulighed for at betale med kontanter direkte til komiteen den 3. april 2018.

Vi spiller hver tirsdag med gunstart start kl. 9.00.

Vi spiller 18 huller.

Vi har undersøgt behovet for en 9 huls turnering, for 9 huls medlemmer og andre der ønsker det, men der er lige nu ikke tilslutning nok.

Hvis man kun ønsker at spille 9 huller, meld jer til og send en sms til turneringslederen

Tilmelding sker via Golfbox eller på SMS til turneringslederen, senest mandagen kl. 9.00. se turneringslisten.

Alle vores turneringer er tællende, undtagen holdturneringer.

Den sidste tirsdag i måneden er der fælles spisning. De øvrige tirsdage er der mulighed for at købe et let måltid. Der er mulighed for at vælge mellem tilbuddene på den ophængte menu seddel i inforummet.

For modtagelse af præmie, kræves deltagelse i præmieoverrækkelsen.

Vi fortsætter vores venskabsturnering i samarbejde med Tangesø og Hjarbæk Fjord Golfklub.

I juli måned vil der ikke blive arrangeret senior turneringer.

Der er om onsdagen fællesturnering. Man booker sig via Golfboks.

Den årlige udflugt er den 8. maj til Hvalpsund.

Venskabsklubs turnering spilles onsdag den 30. maj i Hjarbæk.

Den årlige 2 dags tur er den 11-12. september til Lillebælt / Fænøsund.

Senior udvalget:

Gudrun Nielsen.   tlf.: 30890872     Verner Jensen.   tlf.: 21851814      Lizzi Madsen tlf.: 25610933

Karen Vorm.         tlf.: 29213674     Annette Stenov. tlf.: 40254017     Jørn Bach        tlf.: 21307751