Combibane (vinterbane)

ERIK Combibanen er den bane, der spilles på i vinterperioden for at sikre, at spillet kan foregå på de mest tørre huller.
 
Combibanen er en kombination af huller fra alle 3 sløjfer. Det betyder, at huller 10,11,12,13,14,15,15,17 og 18, fra rød sløjfe indgår, ligesom hullerne 1,2,3, 4, 6 og 7 fra gul sløjfe og hullerne 23, 24 og  25 fra blå sløjfe indgår. Hullerne på gul og blå sløjfe spilles i en lidt anden rækkefølge end ellers, men hulforløbet fremgår af scorekortene.

Combibanen kommer i spil, inden vore sommergreens lukkes ned for vinteren.
I starten, hvor der spilles på Combibanen spilles der således fortsat til sommergreens.

Først når frosten sætter ind (dog normalt senest 1. december), lukkes vore sommergreens helt, og herefter spilles der til de provisoriske vintergreens, som er områder på fairway, der er klippet rimeligt ned, og som har nogle større huller, end normalt. 

Når Combibanen (vinterbanen) benyttes vil det stå på hjemmesiden og der vil være opslag i Inforum, på drivinge range, ved hul 1 og i gården ved klubhuset.

 

I vinterperioden vil vore toiletbygninger og vandposter ligeledes være lukket. Ligesom vore sommergreens afskærmes, så man ikke må færdes på disse (heller ikke på ski, hvis der ligger sne).

 

 Fleks 9 huls medlemmer må spille RØD sløjfe på Combibanen alle dage. (I weekenderne efter kl 12.00)

 

Klubbens Pay & Play bane holdes som udgangspunkt åben hele vinteren, hvor der kan spilles til sommergreens med undtagelse af perioder, hvor der er frost på greens.

 

Se/udskriv spilleforløb på ERIK Combibanen som PDF 

 

Se endvidere en video HER om hvordan vi skal passe på vores bane når der er rimfrost og frost. 

 

  • Konverteringstabel til Combibanen VINTER Herrer som PDF

 

  • Konverteringstabel til Combibanen VINTER Damer som PDF

 

  • Fortrykte scorekort til Combibanen til  henholdsvis sommergreens og vintergreens:

                           

Kunne du lide dette? Del det...

Shares