Velkommen til Old Boys i Viborg Golfklub.

Old Boys i Viborg Golfklub er en klub i klubben for herrespillere, der er fyldt 55 år og er medlem af Viborg Golfklub.

Vi spiller en officiel lokal turnering den 1. onsdag i hver måned i sommerhalvåret, med præmier og efterfølgende middag i Cafe Spangsbjerg.

Hver onsdag, HELE ÅRET (når vejret tillader det), spiller vi en uofficiel turnering.

Vi mødes ved 1. hul på ugens 18 huls bane kl. 8.45.

Efter turneringen mødes de, der har lyst i Cafe Spangsbjerg til socialt samvær.

I april og august måned spiller vi henholdsvis en forårs- og en sommerturnering på en spændende bane i nærheden.

I foråret arrangeres normalt en 3 dages golftur til Tyskland.

Er du 55 (eller bliver det i år) så mød op til nogle spændende turneringer og socialt samvær.

Kontingent pr. år kr. 100,00, der kan indbetales på reg. nr. 9255, konto 4376901330

(opgiv navn og medlemsnr. i Viborg Golfklub).

For at modtage meddelelser fra Old Boys skal du endvidere oplyse os din mail.adr. (kan ske på mail obviborg@gmail.com).

Du kan evt. også kontakte et bestyrelsesmedlem for yderligere oplysninger.

Vel mødt til en god sæson.

Bestyrelsen.