Emner og nyheder der er sat på opslagstavlen i info-rummet kan også ses på denne side, hvis du sender besked til birthathorsager@gmail.com

Se også under “nyheder”

Morgenfruernes tur 2019
27. og 28. maj

Turen går til Hvalpsund Golfklub, Tingvej 44, 9640 Farsø, vi skal bo på Farsø Sportsakademi, Dr. Ingrid Hallen, Jeppe Aakjærsvej 27, 9640 Farsø.

Der er morgenmad i golfklubben fra kl. 9.00 og gunstart kl. 10.
Efter golfrunden er der kaffe og kage i klubhuset, inden vi kører til Sportsakademiet.
Golfudstyret kan blive stående i golfklubben.

Husk madpakke til mandag.

Mandag aften vil der blive serveret velkomstdrink, 3-retters menu incl. ½ flaske vin samt kaffe og sødt.
Vi har eget lokale mandag aften.

Tirsdag er der morgenmad på Sportsakademiet inden vi spiller ud igen med gunstart kl. 10.
Efter golfrunden får vi frokost i golfklubben og præmieoverrækkelse inden vi kører hver til sit.

Der er en dejlig svømmehal, som vi kan benytte for 20 kr., hvis du er interesseret.
Johannes V. Jensens museum ligger i gå afstand fra Sportsakademiet.

Alle morgenfruer (såvel 18- samt 9-huls) kan deltage, dog skal fuld kontingent til morgenfruerne være betalt.
Alt dette koster 1.450 kr., der er et tillæg på 150 kr., såfremt der ønskes eneværelse.

Der er tilmelding på golfbox og beløbet bedes indsat i Andelskassen reg. Nr. 5980 konto nr. 1240926 senest 25. april. Husk at påføre dit golfnr. og navn, når du betaler.

Vi glæder os til at se dig.
Mange golfhilsner

Tove, Bodil og Marianne