Dansk Golf Union har netop udsendt et KlubNyt, hvori de anbefaler, at landets golfbaner holdes lukket til og med den 31. marts, hvor Folketinget skal behandle en ny hastelov, der blandt andet giver myndighederne hjemmel til at lukke golfbaner og samtidigt gør det muligt at udstede forbud mod at forsamles mere end 2 personer.

Dansk Golf Union anbefaler, at de danske golfklubber fortsat holder baner, træningsfaciliteter og klubhuse lukket, indtil lovforslaget er behandlet den 31. marts.

I Viborg Golfklubs bestyrelse vil vi fortsat bakke op om de anbefalinger, som DGU kommer med, hvorfor vores baneanlæg fortsat vil være lukket frem til og med den 31. marts.

Dansk Golf Union vil løbende holde klubberne informeret om sine overvejelser – herunder om situationen vil give mulighed for en fælles, hensynsfuld åbning af golfbanerne efter myndighedernes anvisninger. Dansk Golf Union vil komme med en ny udmelding senest den 1. april.

Vi håber på medlemmernes forståelse for, at Viborg Golfklub i den nuværende sundhedskrise vælger at følge de udmeldinger, som kommer fra DGU. Vi tror, vi står os bedst ved at stå sammen og optræde loyalt klubberne imellem, og så håber vi i øvrigt, at vi snart ses på banen.

I kan se den samlede ordlyd i KlubNyt fra DGU her.

 

Kunne du lide dette? Del det...

Shares