Erhvervsklub

Kunne du tænke dig at blive en del af erhvervsnetværket i Viborg Golfklub, og samtidig være med til at støtte op om klubben og et godt formål hvert år, så er medlemskab i Viborg Golfklubs Erhvervsklub måske noget for dig.

Erhvervsklubbens overskud går hvert år til et øremærket projekt i klubben, som giver øget værdi for klubbens medlemmer.
Af projekter som er blevet til med støtte fra Erhvervsklubben kan nævnes overdækket udslagssteder på driving range, udskiftning af gammelt oliefyr samt ny hjemmeside.

Arrangementer i Erhvervsklubben

Erhvervsklubben afvikler hvert år tre arrangementer, samt en årsafslutning/julefrokost.

• Et arrangement i februar/marts måned som vil være netværksbaseret, samt udviklende for erhvervsklubbens medlemmer.
  • Et arrangement i maj måned – startende med ni hullers social golf efterfulgt af et netværksarrangement hos en samarbejdspartner.
  • Et arrangement i september måned – startende med ni hullers social golf efterfulgt af et netværksarrangement hos en samarbejdspartner.
  • Årsafslutning i starten af december med julefrokost, netværk og fastlæggelse af mål for det følgende år, etc.

Virksomheder i Erhvervsklubben

Følgende virksomheder er allerede med, og der kommer hele tiden flere til:

Pris og indhold

Medlemskab i Erhvervsklubben koster 5.000 kr. ekskl. moms pr. år for første medlemskab og derefter 3.000 kr. ekskl. moms pr. år for supplerende medlemskaber, og indeholder følgende:

• Adgang til årets arrangementer for 1 person

Uddrag af tidligere arrangementer i Erhvervsklubben:

2014-03-17 m. Henrik Knudsen
2014-09-18 m. Jesper Grønkjær
2016-04-12 m. Morten Kjærsgaard
2016-09-29 m. Niels Sønderby
2017-03-22 m. Gert Rune

Hvis du er interesseret i at høre mere om Viborg Golfklubs Erhvervsklub, så udfyld kontaktinformationer nedenfor, og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.
Du er også altid velkommen til at kontakte klubben på mail-adressen manager@viborggolfklub.dk, eller Claus Hermann info@hermann-events.dk hvis du ønsker at høre nærmere om mulighederne for at blive samarbejdspartner i Viborg Golfklub.

Bemærkninger