Jeg hedder Simon og er fra 1. december blevet ansat som Børne- og unge ansvarlig i Viborg golfklub. Jeg er en 26 årig gut der oprindelig kommer fra Grenaa, men bor pt. i Aarhus.
Jeg er en idrætsnørd ind til benet, hvilket udspejler sig både i min uddannelse hvor jeg i sommers fik en kandidat i idrætsvidenskab, men også i min dagligdag som typisk foregår i selskab med mine venner og sport, hvor især fodbolden er et hit, og som også er min primære sportsgren og interesse.

Selv har jeg en klar forventning om at Golf i den kommende tid også skal på ”sports-CV’et” Så hvis nogen sidder inde med et trick eller to ærmet som I vil dele ud af, så er jeg manden I skal gå til!

Selvom årstiden og vejrforholdene ikke indbyder til golf og liv i klubben pt. glæder jeg mig trods alt rigtig meget til at få hilst på jer alle sammen når sæsonen starter op igen, og glæder mig især til at få sat nogle spændende tiltag og initiativer i gang der gavner klubbens Børne og ungdoms miljø!

 

Hilsen fra
Simon.

 

 

Ansættelsen af Simon, hvor Danmarks idræts forbund dækker 100% af Simons løn i de næste 2 år, sker gennem en projektstilling i ”fremtidens idræt for Børn og unge”.
I projektet er Viborg golfklub sammen 70 andre foreninger rundt i hele Danmark blevet valgt til at være en del af dette projekt. Sammen med klubben har Simon til opgave at skabe de allerbedste rammer for klubbens børn og unge, skabe tiltag der åbner op for nye måder at inkludere de unge på og tage initiativ til aktiviteter i klubben, samt højne samarbejdet mellem klubben og de lokale skoler og institutioner.

Simon er i første omgang blevet ansat på en to årig stilling hvor hans daglige gang primært vil foregå her i klubben.

Kunne du lide dette? Del det...

Shares