√Örets Juniorlejr.

I sidste uge var der atter mere liv og glade dage i Klubben end normalt ūüėä.
Der var knap 30 juniorer på lejr i 3 dage. De overnattede i telte og campingvogn på græsstykket bagved P-pladsen fra tirsdag til onsdag.
Der blev grinet, hygget, snakket, spillet forskellige boldspil, trænet golf og der blev også sovet en lille smule.

Den lidt mere seri√łse del af lejren b√łd p√• mange forskellige ‚ÄĚdiscipliner‚ÄĚ.
Der blev selvf√łlgelig spillet golf, men de yngste kunne ogs√• deltage i OL i golf, hvor de indlagte opgaver b√•de gav sjove oplevelser og samtidig testede golf-kundskaberne.
Det muntre k√łkken h√łrer normalt til i et tivoli, men de √¶ldste juniorer fik testet pr√¶cisionen i fors√łget p√• at ramme oph√¶ngt porcel√¶n, og derudover kom samarbejdet p√• pr√łve i en gang golf-rundbold.

Det var rigtig dejligt at opleve så mange glade juniorer og det var både glade og trætte juniorer som efter den sidste dag med afslutning om aftenen vendte golfmættede hjem.

Tak til forældre og andre frivillige som gav en hånd med ved det praktiske under lejren, men også med at bage kager og overnatte sammen med halvdelen af deltagerne.
Det er en vigtig del af junior arbejdet i Klubben, at vi har forældre, som tager sig tid til at hjælpe, så juniorerne får nogle gode oplevelser med golf.

Se lidt stemningsbilleder nedenfor.