INDSAMLINGSTURNERING.

Viborg Golfklub fylder 50 år i 2023, og i den anledning arbejder man med mange nye spændende tiltag, som alle er godt for klubben.

Det kan du hjælpe med at realisere!

 

Torsdag d. 24. august spiller vi en indsamlingsturnering med afslutning og lækker spisning.

Klubben garanterer et hyggeligt setup samt gode præmier.


Udover en masse hårdt arbejde, og masser af flid fra bestyrelse, gode leverandører, og andre der frivilligt har håndteret byggeriet, koster det også mange penge at lave en masse forbedringer.

Ude på banen har klubben investeret i et vandingsanlæg, som skal sørge for at banen til stadighed er god stand. Det er en omkostning på +500.000 kr., men også penge der er givet godt ud for alle. Og samtidigt har klubben sørget for at den nye tilbygning er lavet i høj kvalitet og det koster selvfølgeligt også.

Vi vil gerne prøve at bidrage ekstra til disse ekstra omkostninger, ved at lave en indsamlingsturnering d. 24. august kl. 14.00.


I turneringen vil alle spillere blive serviceret med dejligt mad, og gode præmier. Men ingen tvivl om at det skal være hjertet man bruger i denne sag.

For at deltage i turneringen som PRIVAT skal man donere minimum 1.000 kr, hvilket er fradragsberettiget hvis man ønsker det.

Vi håber fra Viborg Golfklubs side, at mange af jer har tid og lyst til at hjælpe Viborg Golfklub med en hyggelig dag, som samtidigt giver gode penge til de mange projekter.

 

Har du spørgsmål til denne dag, så kontakt Claus Hermann på tlf : 22303930

Er du klar til at spille indsamlingsturneringen og samtidig hjælpe klubben?

Kunne du lide dette? Del det...

Shares