Klubmesterskaberne 2021 i Viborg Golfklub er i gang.

 

I weekenden 4. – 5. september blev slagspilskonkurrencerne i årets klubmesterskaber afviklet.

Klubmesterskaberne afvikles traditionelt over 2 weekender med 14 dages mellemrum, og i den første weekend spilles der udelukkende slagspil fra scratch.

Deltagerne i aldersgrupperne Junior, Primeage og Midage spiller 36 huller om lørdagen, og 18 huller om søndagen.

For deltagerne i aldersgrupperne Senior, Veteran og Superveteran, spilles der 18 huller lørdag og 18 huller søndag.

I år blev slagspilskonkurrencerne afviklet i særdeles flot sensommervejr og dermed under de bedst mulige vilkår, idet banen også var i fornem stand.

 

Der var mange gode resultater i weekenden. Fremhæves skal juniorspiller Marie Eline Madsen, som med en 68’er brutto lavede banerekord for damer på banens sløjfe rød/blå. Tillykke til Marie Eline.

 

Resultaterne i slagspilsrunderne i første weekend danner grundlag for at finde de spillere, der skal gå videre til kampen om rækkemesterskaberne og det egentlige klubmesterskab for damer og herrer.

Den endelige afgørelse finder sted i weekenden 18. – 19. september. I denne weekend spilles der udelukkende hulspil efter cup-systemet, således at deltagelsen er slut, når man taber sin hulspils match.

 

Nedenfor kan du se en række fotos fra klubhus og banen i den forgangen weekend.

 

Når hulspils matcherne er færdigspillet den 19. september, vil rækkemestre og klubmestre blive kåret ved en fælles præmieoverrækkelse i klubhuset.

Vi håber, at mange af klubbens medlemmer har lyst til at være med denne dag og bakke op om klubbens sportslige side, hvor klubbens bedste golfspillere kåres.

Klubben er denne dag vært ved kaffe og kage i Restaurant Goma.

 

Nærmere information følger.

 

Kunne du lide dette? Del det...

Shares