Åbningsturneringen i Viborg Golfklub den 17. april 2021.

I strålende solskins vejr og med let vind blev årets første klubturnering – Åbningsturneringen – afviklet.

Som der er tradition for, spilles der denne dag en holdturnering med spilformatet Greensome. Dette havde ikke afskrækket spillerne, idet det lykkedes at ”klemme” 124 spillere ud på banen.

Med dette høje deltagerantal var der dobbelt-starter på næsten alle 18 huller, og det betød naturligt, at spillehastigheden blev nedsat noget, men da vejret viste sig fra den absolut venlige side, kom alle rundt på banen i godt humør.

På grund af de stadigt gældende Corona restriktioner kunne cafeen ikke holde åbent for fælles spisning efter turneringen, ligesom der ikke kunne afvikles normal præmieoverrækkelse.

I stedet blev deltagerne forsynet med en goodiebag indeholdende vand, frugt og lidt sødt. Denne del af forplejningen blev udleveret sammen med afhentningen af holdenes scorekort.

Efter godt en timers spil kørte 3 Garia buggies ud som servicevogne belæsset med gode sandwiches, øl/vand og kaffe. Alt leveret fra cafe GOMA Golf. Der var således ikke nogen, der måtte kapitulere på grund af underernæring eller væskemangel.

Som der er tradition for ved Åbningsturneringen, er det de statsautoriserede revisorer i Viborg, som er præmiesponsor denne dag. Således også i år, hvor revisionsfirmaerne Beierholm, BDO samt Ullits & Winther donerede gavekortene til de 4 bedste par i hver af de 4 rækker samt til vinderne af konkurrencen ”Nærmet flaget” på hul 7 og 14.

I konkurrencen  ”Nærmest flaget ” på hul 2 og hul 11 var betingelsen for deltagelse, at der blev doneret et beløb på minimum kr. 20 pr. spiller. Bidraget gik til projektet ”Team Giv Håb”. Et velgørende formål, som turneringens anden sponsor Miljø og Pejsecenter Viborg v/ Bo Blomstrand stod for. Til vinderne på disse huller var der 6 Viborg øl som præmie.

Helt ekstraordinært blev der i år på hul 2  scoret en hole-in-one, idet Jacob Sørensen fik bolden i hul i førsteslaget. Stor tillykke med det.

Bo Blomstrand, som stod bag indsamlingen til Team Giv Håb sender en stor tak til Jer alle for støtten til organisationen Børn, Unge & Sorg.. Samlet blev der doneret tæt ved kr. 3.000. Endnu engang tak.

Miljø- og Pejsecenter Viborg har i mange år doneret en Morsø pizzaovn eller en grill som hovedpræmie i den gennemgående konkurrence, hvor alle vinderne i årets turneringer modtager et lod, som indgår i  lodtrækningen ved den turnering, som Miljø og Pejsecentret er sponsor på som årets sidste klubturnering.

I 2020 blev denne turnering aflyst på grund af genindførelsen af et snærende forsamlingsforbud. Først for nyligt er der derfor blevet trukket lod om Morsø grillen for 2020. Den heldige vinder blev Bjarne Mortensen (medlems nr. 3292).

 Bo Blomstrand fra Miljø og Pejsecenter Viborg har indvilget i igen at være sponsor for årets sidste turnering første søndag i november, og der er velvilligt igen stillet en fin præmie til rådighed for årets gennemgående konkurrence, hvor der i de enkelte turneringer vindes lodder til den endelige lodtrækning ved turneringen i november. Stor tak for det.

Præmien for indeværende år er nu opstillet lige inden for døren i den ny renoverede cafe, hvor den kan besigtiges.

Der skal herfra lyde en stor tak til de statsautoriserede revisorer Beierholm, BDO og Ullits & Winther samt Miljø og Pejsecenter Viborg for deres respektive flotte sponsorater.

 Resultaterne i årets Åbningsturnering blev:

Nærmest flaget konkurrencen:

Hul 2              Jacob Sørensen  (Hole-in-one)
Hul 7              Henrik Andersen
Hul 11            Preben Nedergaard
Hul 14            Marianne Drejer Jensen


A-rækken

 1. Hans Nielsen / Peter Toft Fritze Jacobsen 38 point
 2. Susanne Bang / Bent Haugaard 37 point       
 3. Preben Pedersen / Martin Hans Skov Pedersen                     34 point (lavere hcp)
 4. Morten Schak Kløjgaard / Simon Bach Jensen 34 point


B-rækken

 1. Hanne Tolstrup / Karen Inge Kristensen 39 point (lavere hcp)
 2. Thomas Geil Kristensen / John Bo Martens 39 point
 3. Allan Steffenauer / Maibritt Grøn Steffenauer 38 point
 4. Flemming Sørensen / Jacob Sørensen 37 point


C-Rækken
 

 1. Karen Søegaard / Kurt Langeland 42 point
 2. Lone Kalmayer Sørensen / Ole D. Sørensen 39 point       
 3. Helge Nedergaard / Lissi Stamp 38 point
 4. Mogens Andersen / Per Knudsen 37 point


D-Rækken

 1. Flemming Kjær / Martin Olesen 45 point
 2. Morten Nielsen / Lotte Frederiksen 39 point
 3. Peter Lange / Lise Lange 38 point
 4. Else Staun / Camilla Greve 37 point

 

Alle præmier i Åbningsturneringen var gavekort til Proshoppen. Da der ikke kunne gennemføres fælles præmieoverrækkelse, bedes præmietagerne selv tage kontant til Proshoppen for afhentning af gevinsterne. Proshoppen har således alle gavekort liggende

 

Kunne du lide dette? Del det...

Shares