Vi nærmer os sæsonstart for turneringsafvikling, og årets første klubturnering er åbningsturneringen, der afvikles lørdag den 13. april med start kl. 12.30.

Åbningsturneringen spilles også i år som en parturnering i spilformatet greensome.

Vi håber naturligvis på, at banen til den tid er klar til, at vi kan spille til sommergreens.

For spillere med handicap 48 og derover er der mulighed for at deltage i en turnering på Par 3 banen. Denne turnering starter kl. 14.30.

Bestyrelsen har besluttet at fleks medlemmer i forbindelse med Åbningsturneringen ekstraordinært kan deltage mod at betale 200 kr yderligere i greenfee.

Sponsor på åbningsturneringen er De Statsautoriserede Revisorer i Viborg, dvs. revisionsfirmaerne Beierholm, BDO, Deloitte og Ullits & Winther.  

Også i år indbydes der samme dags aften til fest  i cafeen med middag og efterfølgende dans.

Udgangspunktet er derfor, at en tilmelding til åbningsturneringen også er en tilmelding til festen om aftenen.

Middagen starter kl. 19.00. Cafeen serverer en 3 retters menu efterfulgt af kaffe/the. Klubben er vært ved drikkevarer under middagen. Herefter er drikkevarer for egen regning.

Da turneringen starter omkring frokosttid, udleveres ved starten en banesandwich og en vand.

Alt dette – turnering, forplejning herunder, 3 retters menu og dans om aftenen – kan fås for en pris på kun kr. 275,- pr. Person. Beløbet skal betales ved tilmelding til turneringen.

Der er mulighed for at tilmelde ikke spillende ledsagere til festen. Dette skal angives samtidig med tilmelding til turneringen. På grund af de pladsmæssige begrænsninger i cafeen, har vi maksimeret deltagerantallet til festen til 120.

Tøv ikke med at melde jer til. Vi håber på mange deltagere i turnering og fest

 

Læs mere og tilmeld dig HER til 18 huller kl 12.30

Læs mere og tilmeld dig HER til Par-3-Banen kl 14.30

 

Kunne du lide dette? Del det...

Shares