Velkommen til Onsdagsherrerne 2020

Velkommen til sæsonen 2020

Vi starter sæsonen op d. 01.04.2020 kl. 15.00 hvis alt går efter planen

Så nærmer tiden sig for endnu en sæson med gode sportslige og hyggelige sociale turneringer.
2019 var en sæson hvor vi var 187 spillere, flot:-).. Formanden håber og tror på et 2020 med dejligt vejr. Ringkjøbing Landbobank v/ Carsten Jensen har forlænget sponsoratet for 2020. Tak til Carsten.

Der skal også lyde en stor tak til vores øvrige sponsorer, Viborg Golfshop v/ Niels Erik. Viborg Blikkenslageri v/ Ryan Rafn, Hermann Salg & Events v/ Claus Hermann, HI-FI klubben v/ Paw Pasgaard, Gunnar Kristiansen Byg v/ Gunnar Kristiansen, Dahls Vinhandel v/ Peter Dahl, Ullits & Winther, Chris Stenskrog fra Jyske Bank, samt Skabertrang.

Ullits & Winther har valgt at trække sig fra deres sponsorat til den kommende sæson, det samme gælder Viborg Tagrengøring & Malerservice.

Latinerly er ny sponsor i 2020 sæsonen.

Michael Glundal vil til den kommende sæson sponsorere nye pokaler, Tak Michael

Ringkjøbing Landbobank Order Og Merit blev i 2019 vundet af Henrik Andersen. Tillykke til Henrik. Årets løbende turneringer blev i D-rækken vundet af Henrik Andersen, C-rækken af Allan Skjærbæk, B-rækken af Henrik Ejlersen og A-rækken af Mads Aarup Andersen.. Tillykke til jer alle 4.

Det er med glæde at Ringkjøbing Landbobank har valgt at fortsætte deres sponsorat for onsdagsherrerne i 2020 og derved Order Of Merit.

Onlinebetalingen fortsætter i 2020, 45,- Bliver man forhindret skal man selv sørge for afmelding af mad i Cafe’en. Husk at opgive navn i Cafeen og få navn på den man melder fra til. Der vil i 2020 være differenceret priser på maden, så den ca. varierer fra 70-100,- for varm mad, der vil desuden være mulighed for sandwich og Tapas. Fra midt i maj & juni vil der ikke blive serveret varm mad, med mindre evt sponsorer vælger noget andet. Der vil i stedet være mulighed som i 2019 for at vælge med 3 slags sandwich, samt tapas.

Turneringerne vil i 2020 blive afviklet som tidligere. C-rækken spiller igen i 2020 3 gange slagspil. Vi har fortsat en social-turnering hvor alle spiller fra Tee 61 og en hvor alle spiller fra Tee 48.
På vores turneringsplan er spilformerne anført.

Viborg Golfklub savner medlemmer og i et forsøg på at integrere nye medlemmer vil det fortsat være muligt at tilmelde sig vores 5 sociale turneringer når man har et handicap mellem 38 og 48.

Den årlige udflugt gik i juni 2019 til Hjarbæk golfklub, vi var 34 spillere afsted.

Maden & vinen efterfølgende på LY smagte også dejligt. Turen i 2020 bliver d. 08.08 til Ikast golf

Sæsonen afsluttes i år med en social Texas – Scramble-match og efterfølgende middag lørdag den 3. oktober kl. 13.00 og den traditionelle Hall of Fame onsdag den 30. september kl. 14.00.

Information om de forskellige turneringer vil fremgå af vores opslagstavle og vores nye hjemmeside under Viborg Golfklub.

Tilmelding/betaling til alle turneringer sker via Golfbox, hvor man også bestiller mad. Tilmeldingen vil i 2020 vil som i 2019 være synlig 6 dage inden næste onsdagsturnering.

Onsdagsherrernes komitéens medlemmer Ryan Rafn & Niels Peder Sørensen har valgt at træde ud af onsdagskomiteen  Vi takker for dit store arbejde. I komiteen.

Nye medlemmer til den kommende sæson er Mikkel Madsen & Claus Pedersen med i komiteen. Velkommen til jer

Jeg vil samtidig sige tak til de øvrige medlemmer for jeres store indsats:-)

Yderligere information kan indhentes ved et af komitemedlemmerne eller send mail til: soren@baklarsen.dk
Onsdagskomitéen glæder sig til at se jer til en ny spændende sæson.

Hvis du stadig ikke har fundet os på Facebook, så søg på Viborg Golfklub Onsdagsherrer

Søren Larsen