Vinderne i Mørup Cup er fundet

På en søndag med fantastisk september-vejr blev Mørup Cup 2023 rundet af med en rask ni-hullers turnering med stableford for de 46 deltagere.

Efter præmieoverrækkelsen fulgte den store gaveregn for de dygtigste til hulspil i de forskellige rækker. Tidligere klubmanager Casper Lindenmayer og vinder af A-rækken summede lidt op, hvad Mørup Cup er for en størrelse.

Ud over at deltagerne efter cup-systemet prøver at spille om hvert hul, så kræver det eksempelvis syv matcher at nå til finalen i herrernes A-række. Som Casper Lindenmayer fortalte, så havde han undervejs spillet mod fem modstandere, som han ikke kendte i forvejen.

Han opfordrede således til, at mange flere melder sig til Mørup Cup. For det første er det sjovt at spille hulspil, og for det andet så møder man pludselig medlemmer i klubben, som man ikke kender i forvejen.

For øvrigt var det Casper Lindenmayer som fik ideen til hulspils-turneringen for 20 år siden, og efter et par timers snak med Jan Mørup i Mathias Centret, så var der en sponsor. Mørup Cup var født.

Det er et barn, som har vokset sit stor og stærk, og som Jan og Karina Mørup er rigtig glade for at være sponsor for. Når der næste år er 20-års jubilæum, bliver det en turnering med ekstra overraskelser hele vejen frem mod finalerne, der blev minsandten nævnt noget om en bil.

Næste år bliver det rigtigt vildt, lyder det på forhånd.

Der er således rigtig mange grunde til at melde sig Mørup Cup i 2024.

 

Årets vindere

 

Årets vindere og præmietagere i de forskellige rækker i Mørup Cup 2023 blev:

Herre A: 

 1. Casper Lindenmayer
 2. Jakob Hasager Henriksen
 3. Peter Thøgersen
 4. Peter A. Svendsen

Herre B:

 1. Thorkild Møller
 2. John Bo Martens
 3. Henning Hjorth
 4. Ole Brosbøl Riskjær

Damer A: 

 1. Ulla Halskov Christiansen
 2. Lise Neve
 3. Anette Stenskrog
 4. Jette Bjerring

Damer B: 

 1. Birgit Lauridsen
 2. Lene Jensen
 3. Dorthe Pind
 4. Mette Thomsen

Junior A: 

 1. Lukas Gosvig Jensen
 2. Karl Emil Madsen

Junior B:

 1. Julius Aakjær Andersen
 2. Alfred Høj

 

Kunne du lide dette? Del det...

Shares