Resultater fra Pink Cup

Tirsdag den 4. juni afviklede Tirsdagspigerne turneringen Pink Cup, hvor der samles penge ind til Kræftens Bekæmpelse – specielt til forskning, forebyggelse og oplysning samt til støtte til kræftramte med brystkræft og deres pårørende.

Turneringen var åben for alle klubbens medlemmer, og 60 spillere havde taget imod opfordringen om at deltage.

Der blev spillet i 2 rækker for damer (A og B) og en 3. række (række C) var forbeholdt de mandlige deltagere.

Desuden blev der afviklet en turnering over 9 huller, for dem, som ikke kunne nå deltagelsen til kl. 16.30.

Der var indlagt konkurrencer i nærmest flaget på hullerne 2 og 27 for dem, der spillede 18 huller og på hul 11 for spillerne, der var med i 9 hullers turneringen.

Resultaterne af ”Nærmest flaget” konkurrencen blev :

Hul 2:         Maibritt Steffenauer
Hul 27:       Benny L. Pedersen
Hul 11:       Præmien her blev doneret til det efterfølgende lotteri

Der blev spillet Stableford, og vinderne af rækkerne blev :

A-rækken:   Mette Thomsen                               37 point
B-rækken:   Susanne Jul Andersen                   35 point
C-rækken:   Claus Hermann                               37 point

Under runden blev der budt på sandwich og øl/vand, som blev bragt ud på banen med servicevogne. Efter runden mødtes alle i cafe’en, hvor der blev budt på kaffe og kage samt   boller med pålæg.

Den største del af deltagernes deltagergebyr går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse. Der blev derudover samlet penge ind via personlige sponsorater og salget af lodder til det lotteri, der fandt sted under kaffen. Alle lodder blev solgt, og der var et flot gavebord, hvor præmierne var sponsoreret af et bredt udsnit af byens handlende.

Der indløber fortsat bidrag, men pt. er der indsamlet over kr. 40.000.

Stor tak til deltagerne og sponsorerne for at støtte op om det gode formål.

Ikke alle vindere i lotteriet var til stede på aftenen. Præmierne kan afhentes på sekretariatet. Det drejer sig om følgende lodder i blå serie:
71, 75, 99, 107, 208 og 221.