Vi kan med glæde præsentere vores nye cheftræner Jonas Jensen.

 

Jonas kommer fra en stilling som head pro i Himmerland Golf Center, men elevtiden havde han i Viborg Golfklub, så for mange medlemmer er yderligere præsentation ikke nødvendig.

 

Jonas har selv beskrevet sig således:

”Jeg er en ægte klubmand. Jeg er glad for relationen med klubmedlemmer, og jeg er meget nysgerrig på hver enkeltes historie.

I vil opleve en person, som går helhjertet ind i opgaven, glad og udadvendt.

Mine værdier går på at være ærlig, se det positive i enhver situation og i ethvert medlem. Jeg er loyal overfor mine medmennesker og golfklubben, hvad jeg forestiller mig kan være godt for mig, skal være godt for golfklubben.

Jeg søger netværk, både personligt, i forretnings øje, men også for klubben, og jeg ser en god værdi for alle parter, at jeg kan være en del af Viborg golfklubs netværksgruppe. 

Udover min interesse for jobbet, er jeg glad gift med Christina, vi har 2 børn (6 og 8 år). Min familie betyder alt for mig, og jeg elsker at være en familiefar, som kan være til stede når der er fridage.

Jeg ser rollen som cheftræner i Viborg GK, som en god løsning for både klubben og jeg, da jeg ser at vores værdier tydeligt mødes.

Viborg golfklub, samt Viborg by står mig nært, og jeg vil sætte pris på at møde en stor del af min gamle omgangskreds igen”.

 

Indtil videre er bopælen Klim, men mon ikke snart den bliver Viborg.

 

Tag godt imod Jonas.

 

Mogens Andersen

 

Kunne du lide dette? Del det...

Shares