Vi kan med GLÆDE præsentere vores nye forpagter af Shoppen: Caspar Andersen.

 

Caspar har selv beskrevet sig således:

Service……. Service…. og så mere service. 

Dette er indbegrebet af min måde at drive en forretning på.

Jeg har små 7 års erfaring med at bestyre on course golf forretninger i Silkeborg Ry Golfklub, og det har alle 7 år været min måde at gå til jobbet på.

Jeg er medlemmernes mand, forstået på den måde, at har du et problem, så kan du altid komme i shoppen for at søge hjælp. Enten så løser vi det, eller også gør vi alt, hvad vi kan for at finde ud af, hvordan vi løser det.

Shoppen skal være et hyggeligt sted, hvor alle skal have lyst til at komme og handle, men lige så vigtigt, bare at komme ind og få en sludder før eller efter runden. 

Privat er jeg gift med Anna og sammen har vi en søn, Otto, på 3 år og en Fransk bulldog som hedder Otis og nej, han er ikke opkaldt efter elevatorfirmaet, men sangeren Otis Redding 😀

Vi er bosat i Silkeborg, men jeg er oprindelig Fredericia dreng.

Udover golf, så har jeg en stor passion for fiskeri, specielt fluefiskeri efter havørreder. Derudover er jeg gammel “multi-atlet” som både har forsøgt mig med fodbold på eliteniveau, Amerikansk fodbold, kampsport og alt muligt andet 🙂 

Sidst men ikke mindst, så er jeg gammel Livgarder, så er der nogen, som skal have hjælp med at stryge pressefolder i skjorten til afslutningsmatch middagen, så kan jeg muligvis stadig huske, hvordan man gør 😉 


Jeg glæder mig ekstremt meget til at komme i gang og møde alle jer medlemmer.

Vi ses i Shoppen! :-)”

 

 Tag godt imod Caspar.

 

Mogens Andersen

 

Kunne du lide dette? Del det...

Shares