Velkommen til sæsonen 2021

Så er sæsonen 2021 skudt i gang og komiteen håber på en sæson med gode sportslige og hyggelige turneringer.

2020 var en sæson hvor mere end 200 spillere fik spillet onsdagsherre – flot.

Det er med glæde, at Ringkjøbing Landbobank v/Carsten har valgt at fortsætte deres sponsorat for onsdagsherrerne i 2021 og derved Order Of Merit.

Der skal også lyde en stor tak til vores øvrige sponsorer, Viborg Golfshop v/ Niels Erik. Viborg Blikkenslageri v/ Ryan Rafn, Hermann Salg & Events v/ Claus Hermann, HI-FI klubben v/ Paw Pasgaard, Gunnar Kristiansen Byg v/ Gunnar Kristiansen, Dahls Vinhandel v/ Peter Dahl, Chris Stenskrog fra Jyske Bank, samt Skabertrang.

Ringkjøbing Landbobank Order Og Merit blev i 2020 vundet af Ole Andersen. Stort tillykke til Ole.

Turneringerne vil i 2021 blive afviklet ud fra de begrænsninger som Covid-19 påligger os.

Viborg Golfklub savner medlemmer og i et forsøg på at integrere nye medlemmer vil det fortsat være muligt at tilmelde sig vores 5 sociale turneringer når man har et handicap mellem 38 og 48.

Udflugtsturen bliver den 7. august 2021 til Hvalpsund Golfklub.

Sæsonen afsluttes med en social Texas Scramble match og efterfølgende middag lørdag den 2. oktober 2021.

Den traditionelle Hall of Fame spilles onsdag den 29. september 2021.

Information om de forskellige turneringer vil fremgå af vores opslagstavle og vores nye hjemmeside under Viborg Golfklub.

Tilmelding/betaling til alle turneringer sker via Golfbox, hvor man også bestiller mad. Tilmeldingen vil i 2021 vil som i 2020 være synlig 6 dage inden næste onsdagsturnering. Bliver man forhindret skal man selv sørge for afmelding af mad i Cafe’en. Husk at opgive navn i Cafeen og få navn på den man melder fra til.

Som noget nyt indføres der i 2021 en ”Hole in one præmie”, som vil være et gavekort på 5000 kr. Laves der flere ”hole in one” deles gavekortet.

Præmien kan vindes i alle turneringer i Onsdagsherre regi i 2021 (dog ikke i turneringen i juli måned) og det er samtidig et krav, at man er medlem af Viborg Golfklub.

Hvis du stadig ikke har fundet os på Facebook, så søg på Viborg Golfklub Onsdagsherrer

Vi forventer at indkalde til Generalforsamling, når reglerne (Covid-19) giver mulighed for dette. såfremt man ønske et forhold drøftede bedes man sende forslaget til Formanden

Yderligere information kan indhentes ved et af komitemedlemmerne eller send mail til:

Nikolaj_dall@hotmail.com

Onsdagskomitéen glæder sig til at se dig/jer til en ny spændende sæson.

Midlertidig Formand
Nikolaj Dall