Klub 37

Er du medlem i Viborg Golfklub med banetilladelse og et golfhandicap på 37 – 54, er du automatisk en del af Klub 37. Det betyder, at du får adgang til et ekstra tilbud, så du måske kan få endnu mere glæde ud af golfen end du allerede har og ikke mindst fastholde dine venskaber i golfklubben.

Velkommen til en ny sæson 2021.

KLUB 37 mødes hver onsdag i april, maj, juni, august og september måneder kl. 18.00 til en times gratis træning med en af klubbens trænere.

Første træning er onsdag den 7. april 2021, kl. 18.00 – vær opmærksom på, at du skal tilmelde dig via Golfbox – og dette er nyt! Med baggrund i Covid-19’s forsamlingsrestriktioner, vil der kun være mulighed for at være 22 på holdet.

Er du usikker på tilmelding se denne video: https://www.viborggolfklub.dk/hjaelp-til-hvordan-man-tilmelder-sig-og-betaler-for-en-turnering-i-golfbox/

Kl. 19.00 efter træningen, har du mulighed for at spille en runde golf med de øvrige KLUB 37 medlemmer og måske møde nye potentielle golfmakkere.

Herudover spiller KLUB 37 en match på mandage med start kl. 18.00 og på tirsdage med start kl. 10.00 – begge dage på ugens 9-huls sløjfe.
Deltagelse om mandagen kræver tilmelding via Golfbox – matchfee: kr. 30,- og der vil efter matchen være præmieoverrækkelse.

Deltagelse om tirsdagen kræve ikke tilmelding – her møder du blot op kl. 9.45.

Første start for match mandag den 12. april og tirsdag den 13. april – hvis 9-huls sløjfen er åbent.

Medlemskab af KLUB 37 er gratis og uforpligtende, og du er adgang til gratis træning i det kalender år, hvor du indgår i KLUB 37 samt det efterfølgende år.

Du må deltage i matcherne på mandage og tirsdage, så længe dit golfhandicap er på 37 – 54 (Gælder ikke for Prøvemedlemmer og PrøveÅR2 medlemmer).

Mødested: ved flagstangen foran klubhuset.

Vel mødt!

0Shares