Klub 37

OBS. Vær opmærksom på følgende fra august 2021 :

Der har undertiden været lidt ”kø-problemer”, når klub 37 har haft starttider om mandagen, hvor også juniorerne har deres ugentlige turneringer.

For at afhjælpe dette er det besluttet, at den ugentlige træningstime, som Klub 37 har om onsdagen fremover flyttes til om mandagen – stadig i tidsrummet kl. 18 – 19.

Den nye træningstid om mandagen indføres med virkning fra mandag den 2. august.

De reserverede tider til Klub 37, som indtil nu har ligget om mandagen, vil samtidig blive flyttet til om onsdagen fra kl. 18 – 19 med virkning fra d. 4. august.

Tilmeldingsfristen til matchen om onsdagen vil fremover være mandag kl. 21.00.

KLUB 37.

Medlemskab af KLUB 37 er gratis og uforpligtende, og du har adgang til gratis træning i det kalender år, hvor du indgår i KLUB 37 samt det efterfølgende år.

Er du medlem i Viborg Golfklub med banetilladelse og et golfhandicap på 37 – 54, er du automatisk en del af Klub 37. Det betyder, at du får adgang til et ekstra tilbud, så du måske kan få endnu mere glæde ud af golfen end du allerede har og ikke mindst fastholde dine venskaber i golfklubben.

Velkommen til sæsonen 2021 efter sommerferien.

KLUB 37 mødes hver mandag i august og september måneder kl. 18.00 til en times gratis træning med en af klubbens trænere.

Træning er mandag den 2 august 2021, kl. 18.00 – vær opmærksom på, at du skal tilmelde dig via Golfbox.

Er du usikker på tilmelding se denne video: https://www.viborggolfklub.dk/hjaelp-til-hvordan-man-tilmelder-sig-og-betaler-for-en-turnering-i-golfbox/

Kl. 19.00 efter træningen, har du mulighed for at spille en runde golf med de øvrige KLUB 37 medlemmer og måske møde nye potentielle golfmakkere.

Herudover spiller KLUB 37 en match på tirsdage med start kl. 10.00 og onsdage med start kl. 18.00 – begge dage på ugens 9-huls sløjfe.
Deltagelse om onsdagen kræver tilmelding senest om mandagen kl 21.00 via Golfbox – matchfee: kr. 30,- og der vil efter matchen være præmieoverrækkelse.

Deltagelse om tirsdagen kræver ikke tilmelding – her møder du blot op kl. 9.45.

Du må deltage i matcherne på tirsdage og onsdage, så længe dit golfhandicap er på 37 – 54 (Gælder ikke for Prøvemedlemmer og PrøveÅR2 medlemmer).

Mødested: ved flagstangen foran klubhuset.

Vel mødt!