Hjælp til hvordan man finder sit begynderhandicap i Golfbox

Klik HER og se hvordan du let finder “dit laveste handicap resultat”=dit begynderhandicap.

Dit begynderhandicap skal du altid oplyse, når du tilmelder dig begyndermatchen om lørdagen (Se HER hvordan du tilmelder dig til en turnering og betaler).

Når du selv træner på Par 3 banen, kan du i starten blot tælle antal slag og skrive dine brugte slag på dit scorekort. Brug max 10 slag pr hul og gå så videre til næste hul.

Du kan også bruge dit laveste handicap resultat=dit begynderhandicap, når du i løbet af ugen spiller på Par 3 banen og gerne vil følge med i hvor mange slag du må bruge pr hul.
Find dit laveste handicap resultat på Golfbox og find dit handicap og dermed dine ekstra antal slag på konverteringstabellen på begyndertavlen og så er du klar.
Ude på banen kan man altid bruge op til “sin dobbelt boggy” på hvert hul, Derefter skal man samle bolden op og sætte en streg eller skrive antal slag på scorekortet.
(“Ens Dobbelt boggy” er : hullets par + de ekstra slag man har  + 2 slag  = Dobbelt boggy.)

Aflever scorekortene i postkassen i Inforummet og de vil blive tastet i Golfbox
, så du kan følge med i dit laveste handicap resultat=begynder handicap i Golfbox, eller indtast dem selv i Golfbox. (se HER hvordan du indberetter dit scorekort i Golfbox)

Når du når ned i handicap 54 slettes dit begynderhandicap og du spiller herefter ud fra dit rigtige handicap også om lørdagen til begyndermatch.

Du får naturligvis hjælp til det hele om lørdagen.

Gå blot ud og spil noget golf og nyd det.

0Shares