I 2018 skulle European Mid amateur Chapionship have foregået i Letland, men desværre aflyste banen. Derfor gik turen i stedet mod Bulgarien, nærmere bestemt Black Sea Rama. Banen er som navnet siger beliggende ved Sorte havs kysten i Bulgarien. Viborgs Elite havde i år tre spillere med, i form af Martin Qvist, Morten Bo Knudsen og Ian Jensen.

Turen startede dog lidt vel turbolent, idet Hamborg lufthavn havde strømproblemer. Det betød at vores fly blev udsat med 30 timer, så vi i stedet for at ankomme kl ca. 19 d. 3/6 ankom vi i stedet kl ca. 03.30 d. 5/6. Og med to prøverunder der skulle spilles den 5. og 6. var turen presset fra starten.

Banen i sig selv er absolut et besøg værd. Super flot beliggenhed, super flot stand på banen og generelt en bane med en del udfordrende huller. Første prøverunde blev desværre en meget lang affære da vi blev ramt af nogle heftige tordenbyger som kredsede over banen i et par timer. Men begge prøverunder blev dog vel gennemført.

Første turneringsrunde blev med afsluttet med Dansk føring til Jakob Kofod med en runde i 68 slag. Qvist var rundt i 77 slag, Ian i 74 slag og for Morten Bo blev det desværre til en score i 93 slag som følge af en skadet skulder. Anden runde bød på en 75’er til Qvist, en runde i 76 slag fra Ian og en runde i 83 slag for Morten Bo. Efter de første to runder var der Cut i turneringen hvilket endte på +15.

I finale runden skulle der så hentes slag. For Qvist bød runden på en ny 75 hvilket betød en delt 31. Plads, og for Ian lød runden på 68 slag og dermed en samlet placering som nummer 8 i turneringen. Alt i alt en godkendt indsats selv om vi naturligvis gerne ville have spillet bedre og der være blevet bedre placeret  🙂 

    
    

Kunne du lide dette? Del det...

Shares