Danmarks største nærmest pinden-konkurrence
Road to Made in HimmerLand.

Som noget nyt har Viborg Golfklub i år valgt at deltage i Danmarks største nærmest pinden-konkurrence. Road to Made in HimmerLand er to aktiviteter i én: En nærmest pinden-konkurrence og en indsamling til klubbens juniorarbejde blandt medlemmerne. Begge aktiviteter understøttes af Made in HimmerLand presented by Freja med flotte præmier.

Nærmest pinden-konkurrence på hul 11 og hul 27
i uge 20.

Alle, der spiller vores 18 huls sløjfe (GUL/BLÅ) eller 9 huls sløjfe (RØD) i uge 20 kan deltage i konkurrencen og der er flotte præmier på højkant.
Der vil være Nærmest flaget på HUL 11 og på HUL 27.
Der skal spilles fra Tee 57 for herrer og Tee 48 for damer.
Du skal have en spillemakker med som markør og slaget skal indgå i en normal runde.
 Scorekortet skal indberettes og godkendes på dagen.
Det er gratis at deltage.

Præmier :
Så hvis du slår et slag, der ligger tættere på flaget end dagens hidtil bedste, så husk at skrive dig på sedlen ved green. Hvis du ved dagens afslutning har slået dagens bedste slag på et af de 2 udvalgte huller, så vinder du en partoutbillet til Made in HimmerLand i 2022.
Vinder du efterfølgende klubbens lodtrækning blandt de 7 dagsvindere, vinder du ovenikøbet en eksklusiv VIP billet til dette års udgave af Made in HimmerLand. En billet, der er i høj kurs, da der ikke bliver mulighed for at købe billet til årets turnering.

Alle vindere indrapporteres efterfølgende til Dansk Golf Union, som vil liste alle vinderne med navn, afstand og klub på Golf.dk samt videregiver information om navn og mailadresse til Made in HimmerLand til brug for udstedelse af billetter.

Tag MEGET gerne billeder eller optag en kort video på mobil på hul 11 eller 27 og send det til sekretariatet på mail : mail@viborggolfklub.dk eller læg det selv på Klubbens Facebookside 😊

”Tag” også gerne billedet eller videoen med #roadtomadeinhimmerland, som er det officielle hashtag for arrangementet. 😊 (OBS: Hvis du bruger dette tag, vil det opslag du deler, også kunne bruges af Dansk Golf Union og Made in HimmerLand presented by Freja.)

Indsamling til klubbens juniorarbejde.

Den anden del af Road to Made in HimmerLand er om muligt endnu vigtigere for klubben.
Vi har oprettet en virtuel støtteturnering (SE HER). Når du tilmelder dig turneringen og betaler tilmeldingsgebyret på 50,00 kr så går dette beløb til klubbens juniorarbejde. (Du kan også vælge at støtte ud over de 50,00 kr. Her kan du vælge imellem : 25,00 – 50,00 – 100,00 – 150,00 kr ved tilmeldingen). Vi kalder det en virtuel turnering, for der spilles ikke efterfølgende en turnering.

Alle medlemmer, der støtter juniorarbejdet med mindst 50 kroner præmieres med en TORSDAGS dagsbillet til Made in HimmerLand presented by Freja til 2022.

På forhånd tak for støtten.

Vi glæder os til at se dig i klubben i uge 20 og hvem ved, måske bliver det dig, der skal til HimmerLand og se golf i verdensklasse i 2022.

Med Venlig Hilsen
Sekretariatet