Morgenfruerne

Morgenfruerne 2017

Velkommen til en ny og spændende sæson, som åbnes 6,4 og afsluttes 12.10.

Morgenfruerne er en klub i Viborg golfklub for alle voksne hunkønsvæsner i klubben med handicap 0-48. Vi lægger vægt på god golfetikette og hyggeligt samvær.

Vi spiller 18 huller hver torsdag klokken 9 med undtagelse af påske, Kristi Himmelfart og juli måned, scores indberettes som hovedregel.

Mulig deltagelse i alle matcher koster for sæsonen 150 kr, som helst indbetales til Nordea 9255  6893 704 920, ellers til turneringsledelsen ved åbningsmatchen. Husk at anføre navn og dit nummer i klubben ved tilmelding. Deadline for betaling er 1.4. Deltagelse i en enkelt match koster 30 kr.

Den sidste torsdag i hver måned og til åbnings- og afslutningsmatcher har vi fællesspisning. Kan du undtagelsesvis ikke deltage anføres det ved tilmelding. De øvrige dage kan du, hvis du har lyst, ved afkrydsning vælge mellem tre småretter på seddel i inforummet. Der serveres 13,30.

Du tilmelder dig til matcherne på golfbox senest kl 9 dagen før. Har du ikke adgang til golfbox kontaktes en af turneringslederne.

En liste med turneringsledere kan ses på hjemmesiden.

Vi spiller i rækker på max 10. Der er præmie for nærmest flaget og fire pointpræmier i hver række. Du skal være til stede ved præmieoverrækkelsen for at modtage præmie eller point, ellers gives de til næste i rækken. Til afslutningsmatchen uddeles pointpræmier og der afholdes generalforsamling.

Som udgangspunkt spilles stableford, men turneringslederne har carte blanche til andre turneringsformer.

Den 12-14.6 har vi udflugt. Stedet offentliggøres til åbningsmatchen, hvor tilmeldingen åbnes.

22.6 spiller morgenfruer mod old boys.

17.8 har vi udflugt til Sebber Kloster, de har lovet at åbne tilmelding i golfbox.

7.9 har vi udflugt, nærmere følger.

23.11 er der julefrokostturnering med seniorer og old boys.

Komiteen er i år

Jette Bjerring, 40 33 98 61, th.bj@webspeed.dk