Onsdagsherrerne

Velkommen til sæson 2017

Så nærmer tiden sig for endnu en sæson med gode sportslige og hyggelige sociale turneringer. 2016 var igen en sæson med mere end 80 deltagere i snit til de tællende turneringer. Sparekassen Kronjylland Order of Merit blev vundet af Kenneth Kiesbye. Årets løbende turneringer blev i D-rækken vundet af Anders Haagensen, C-rækken af Kenneth Hansen, B-rækken af Peter Poulsen og A-rækken af Morten Bo Knudsen.

Her skal lyde en stor tak til Sparekassen Kronjylland for sponsoratet.

Sparekassen Kronjylland har valgt at stoppe deres sponsorat for onsdagsherrerne i 2017 og derved Order Of Merit.

NY sponsor fra 2017 er Ringkjøbing Landbobank.

Vi fortsætter i 2017 med onlinebetaling ved tilmelding. Bliver man forhindret skal man selv sørge for afmelding af mad i Cafeen hvis det kan lade sig gøre og man vil få menuprisen retur. Husk at opgive navn i Cafeen og få navn på den man melder fra til. Der vil i 2017 være differenceret priser på maden, så den ca. varierer fra 70-100,- for varm mad, der vil desuden være mulighed for sandwich og Tapas.

Turneringerne vil i 2017 blive afviklet som tidligere, dog med den ændring at C-rækken spiller slagspil fra Tee 57 den 12. april, 9. august og den 13. september. Vi har fortsat en social-turnering hvor alle spiller fra Tee 61 og en hvor alle spiller fra Tee 48. På vores turneringsplan er spilformerne anført.

Viborg Golfklub savner medlemmer og i et forsøg på at integrere nye medlemmer vil det fortsat være muligt at tilmelde sig vores 5 sociale turneringer når man har et handicap mellem 38 og 48.

Der var desværre ”kun” 18 deltagere med til vores årlige udflugt, der denne gang gik til Himmelbjerg golfklub. I år går turen til Ikast Golfklub, d. 10.06. med gunstart kl. 9.00 med efterfølgende spisning på LY. Vi tror og håber på at flere ønsker at deltage da den i år ikke falder sammen med Kompissernes tur til Tyskland. Der er 60 pladser så først til mølle. Der er mulighed for tilmelding 01.04.2017

Der vil igen i år blive mulighed for at deltage i Østjyske Mesterskaber for Herreklubber på Lübker tirsdag den 30. maj med start kl. 16.30.

I 2017 er vores sponsorer Ringkjøbing Landbobank, Hi-Fi Klubben, Viborg tagrengøring & malerservice, Viborg Blikkenslageri, samt Best of Viborg

Sæsonen afsluttes i år med en social Texas - Scramble-match og efterfølgende middag lørdag den 7. oktober kl. 13.00 og den traditionelle Hall of Fame onsdag den 4. oktober kl. 14.30.

Information om de forskellige turneringer vil fremgå af vores opslagstavle og hjemmeside under Viborg Golfklub.

Tilmelding/betaling til alle turneringer sker via Golfbox, hvor man også bestiller mad. Tilmeldingen vil i 2017 vil ”først” være synlig 6 dage inden næste onsdagsturnering.

Onsdagsherrernes komité har i 2017 måtte sige farvel til ”Skipper”, Bent Haugaard samt tidligere formand Michael Juhl. VI takker for deres store arbejde. I komiteen har vi i stedet fået Ryan Rafn Rasmussen, Torben ”hole in one” Larsen.

Ny formand fra 2017 er Søren Larsen

Yderligere information kan indhentes ved et af komitemedlemmerne eller send mail til: soren@baklarsen.dk

Onsdagskomitéen glæder sig til at se jer til en ny spændende sæson.