Seniorer

VELKOMMEN TIL SÆSONEN 2017.

Seniorerne.

Det er udvalgets formål at give klubbens Seniorer et tilbud om at spille golf med andre i deres aldersklasse under forhold, hvor der samtidig kan skabes et positivt socialt samvær.

Betingelserne for at deltage i turneringerne for Seniorer er, at damer er fyldt 50 og herrer skal være fyldt 55 år.

Hvis man danner par er det tilstrækkeligt, at den ene part opfylder kravet til alder.

Der kræves banetilladelse max hcp. 48.

Sæsonen 2017 starter tirsdag den 4. april kl. 9.00. med efterfølgende fælles spisning og sæsonen slutter tirsdag den 10. oktober, hvor der er fælles spisning og afholdes ”generalforsamling”.

Turneringsfee for hele sæsonen er 175 kr. Ønsker man kun at deltage i en enkelt turnering, koste det 30 kr. pr. gang.

Turneringsfee kan indbetales via netbank på Kontonummer. 9318 – 0007904045.

Betalingsfrist er 20. marts, husk at notere navn og medlemsnummer ved betaling. Der vil også være mulighed for at betale direkte til komiteen den 4. april 2017.

Vi spiller hver tirsdag med gunstart start kl. 9.00.

Vi spiller 18 huller. Ønsker du kun at spille 9 huller så kontakt venligst dagens turneringsleder. Tilmelding kan ske via Golfbox eller på SMS til turneringslederen, senest mandagen kl. 9.00. se turneringslisten.

Alle vores turneringer er tællende, undtagen visse holdturneringer.

Den første tirsdag i måneden er der fælles spisning. De øvrige tirsdage er der mulighed for at købe et let måltid. Der er mulighed for at vælge mellem flere tilbud på den ophængte menu seddel i inforummet.

For modtagelse af præmie, kræves deltagelse i præmieoverrækkelsen.

Vi er indgået i en venskabsturnering i samarbejde med Tangesø og Hjarbæk Fjord Golfklub.

I juli måned vil der ikke blive arrangeret senior turneringer. Der er om onsdagen fællesturnering. Man booker sig selv via Golfboks.

Den årlige udflugt er den 9. maj til Hobro.

Venskabsklubs turnering spilles mandag den 29. maj i Tange.

Den årlige 2 dags tur er den 12 – 13. september til Blokhus.

Senior udvalget

Gudrun Nielsen.      Mobil: 30890872        Verner Jensen.         Mobil: 21851814

Karen Vorm.           Mobil: 29213674        Annette Stenov.       Mobil: 40254017

Jørn Bach.               Mobil: 21307751        Lizzi Madsen.          Mobil: 25610933