Tirsdagspigerne

Tirsdagspigerne er en klub-i-klubben for ”piger over 18 år” med et handicap på max 48. Vi spiller hver tirsdag i perioden fra april til først i oktober. I juli måned spilles der dog en fællesturnering. Vi nyder at spille golf og håber at se rigtig mange nye såvel som ”gamle” spillere i sæsonen 2017. Efter hver turnering mødes vi i klublokalet til præmieoverrækkelse, spisning og socialt samvær.

Rækkeopdelt

I 2017 spiller vi i 3 rækker: A-rækken er til og med hcp. 20,0, B-rækken fra hcp. 20,1 til og med hcp. 36 og C-rækken fra hcp. 36,1 til og med hcp.48.

Vi spiller rækkeopdelt hver anden uge dvs., at vi hver anden uge spiller med deltagere inden for vores eget hcp., og hver anden uge spiller vi socialt, hvor boldene blandes i forhold til hcp.

Nærmest flaget

Hver tirsdag er der præmie for at komme nærmest flaget på et par 3 hul.

Længste drive

Afvikles to gange om året (maj og september).

Order of Merit

Gennem hele sæsonen registreres alle scores i den løbende turnering Order of Merit. Vinderen i henholdsvis A-, B- og C-rækken findes i forbindelse med sæsonafslutningen.

Invitationsturnering

En tirsdag i maj spiller tirsdagspigerne holdspil, hvor alle opfordres til at invitere en gæst med, da vi rigtig gerne vil have endnu flere piger til at spille med om tirsdagen. Sidste år kom der flere nye spillere, og de var med til at ”puste nyt liv” i tirsdagsklubben.

Trekantturnering

Den sidste tirsdag i maj spilles der en venskabsturnering mellem dameklubberne i Hjarbæk, Viborg og Tange. I 2017 spilles turneringen i Tange.

Pink Cup

Pink Cup er en officiel klubturnering, og vi håber på, at vi i 2017 kan matche det flotte resultat fra sidste år.

Sommersjov

Sidste tirsdag i juni har vi sommerafslutning, hvor vi spiller en runde golf med forskellige sjove overraskelser på golfbanen. Denne golfrunde er IKKE tællende, men udelukkende en spilledag/aften, hvor golf ikke nødvendigvis er det vigtigste.

Udflugt

Udflugten i 2017 afvikles lørdag den 2. september. Der spilles en runde golf, og hvorefter der afsluttes med spisning og præmieoverrækkelse.

Afholdes på sæsonens sidste spilledag i september.

Sæsonafslutning

Afholdes første fredag i oktober, hvor vi spiller en runde golf på 9 eller 18 huller. Derefter er der præmieoverrækkelse samt spisning og socialt samvær i klubhuset.

Vinteraktiviteter

I vinterhalvåret, hvor golfspillet for de flestes vedkommende går i dvale, arrangeres der forskellige arrangementer for tirsdagspigerne. Disse arrangementer bliver annonceret på klubbens hjemmeside under klub-i-klubben.

Sæsonstart  2017

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen såvel ”gamle” som nye golfspillere til sæsonstart og minder samtidig om, at der i april, august og september måned vil være mulighed for at spille både 9 og 18 huller.

Vi glæder os til at se nye som "gamle" tirsdagspiger på banen i 2017.

Fakta:
Spilledag Tirsdag
Handicap Max 48
Aldersgrænse Minimum 18 år

Kr. 300 for "sæsonfee" til hele sæsonen eller 30 kr. pr. gang.
Ønsker man at betale sæsonfee indbetales 300 kr. på reg. 5980 konto 0001008893 med angivelse af navn og medlemsnummer.
Sæsonfee dækker ikke alle turneringer. Hvor dette er tilfældet er det oplyst i turneringsbetingelserne.

Tilmelding Golf.dk på egen PC eller infostanderen i klubhuset