Priser m.m.

Viborg Golfklub har 27 huller + en 9 hullers Pay and Play bane. De 27 huller fordeler sig på tre ligeværdige 9 huls sløjfer. For at få en lige udnyttelse af alle tre sløjfer, er der i Viborg Golfklub ugens 18 huls bane og ugens 9 hulsbane. Hver anden uge skifter banekombinationen, så alle tre sløjfer bliver brugt i samme omfang.

Du kan bestille en starttid i Viborg Golfklub via www.golf.dkHvis du skal bestille tid for flere spillere end dig selv, skal du kunne oplyse DGU nummer på alle spillerne.

Du kan også ringe til os på telefon 86 67 30 10 og taste 1 for sekretariatet, eller sende en e-mail på mail@viborggolfklub.dk. Hvis du vil bestille tid for flere personer, skal du kunne oplyse DGU nummer på alle spillerne.

Der kan reserveres tid indtil en halv time før spil.

På dagen for spil benyttes boldrende til alle de tider som ikke er blevet reserveret ved reservationsfristens udløb.

Greenfee betales i shoppen i åbningstiden. Uden for åbningstid anvendes betalingsstander.

Priser:
Priserne varierer i løbet af dagen og sæsonen mellem 200-450 kr efter efterspørgslen. Nedenstående priser er de maksimale priser. Gæster med rabat kan maksimalt opnå 50 % rabat af den maksimale pris på dagen.

Priserne er gældende for 2016.

Senior
Junior
Hverdage - 18 huller
Weekends og helligdage - 18 huller
Hverdage - 27 huller             520             260
Weekends og helligdage - 27 huller                 585               290
Spil til vintergreens 18 huls banen
Pay & Play

Tidsbestilling:

Ugens 18 huls bane
Ugens 9 huls bane
Alle tider - alle dage
Tidsbestilling
Tidsbestilling/Boldrende

Tirsdag og onsdag eftermiddag spiller hhv. Tirsdagspiger og Onsdagsherrer deres ugentlige turnering, og starter ud i en gunstart på ugens 18 huls bane. Banen er derfor lukket for tidsbestilling i tidsintervallet 0-2 timer før gunstart. Vil du bestille en tid i tidsintervallet 2-4 timer før gunstart, kan du ringe til os på telefon 86 67 30 10. I denne situation vil du skulle færdigspille din runde på den sløjfe som udgør ugens 9 huls bane i den pågældende uge.

Handicapbegrænsning:

Hverdage, weekends og helligdage

Hcp. 48

Prisdifferentiering
1. Viborg Golfklub er tilsluttet DGU's "3 for 1" greenfee ordning for juniorer. Se nærmere HER

2. Fuldgyldigt medlem i en anden golfklub, ledsaget af medlem i Viborg Golfklub, betaler kr. 250,00. (maks. 2 gæster pr. medlem)

3. Viborg Golfklub har prisaftaler med flere klubber. Aftalen betyder at fuldgyldige medlemmer i Viborg Golfklub kan spille greenfee alle ugens dage til halv pris/nedsat pris i de respektive klubber, samt at fuldgyldige medlemmer i de respektive klubber kan spille til halv pris på  huls banen i Viborg Golfklub. BEMÆRK: Aftalerne gælder kun fuldgyldige medlemmer. Se nærmere HER.