Return to news list
07-11-2017
Forfatter: Sekretariatet

Resultater fra Miljø & Pejse Center Turneringen.

Som det efterhånden er blevet en tradition, afvikles Miljø & Pejse Center Turneringen den første søndag i november. Således også i år.

65 golfspillere var tilmeldt årets turnering, som blev afviklet i flot efterårsvejr.

Miljø & Pejsecenter, Viborg v/ Bo Blomstrand var sponsor for turneringen og havde sørget for flotte præmier til de bedst placerede spillere i hver række og til vinderne af nærmest flaget på alle par 3 huller. På teestederne for hul 1 og 10 havde sponsor desuden sørget for dejlig forplejning.

Ud over at kåre vinderne af dagens turnering, skulle der denne dag tillige findes en vinder af den pizzaovn, som Miljø & Pejsecenter, Viborg ved sæsonens start havde udloddet som præmie i den gennemgående konkurrence, hvor vinderne i de enkelte rækker i alle klubturneringer gennem året har fået et lod i konkurrencen om den flotte pizzaovn.

Resultaterne af dagens turnering blev følgende:

A-rækken:
1.    Michael Christensen    (37 points)
2.    Oscar Kjølby        (37 points)
3.    Gitte Kjølby        (36 points)
4.    Bent Haugaard    (36 points)

B-rækken
1.    Jan Andersen    (40 points)
2    Finn Abildtrup Dalgaard    (35 points
3.    Hans Nielsen    (33 points)
4.    Lars Holm Ostermann    (33 points)

Med hjælp fra Susanne Blomstrand blev vinderen af den udloddede pizzaovn herefter fundet.

Den heldige i lodtrækningen var:    Jan Andersen

Vi siger Miljø og Pejsecenter, Viborg tusind tak for sponsoratet af dagens turnering og ikke mindst for udlodningen af præmien i konkurrencen om pizzaovnen.

Nedenfor ses billeder fra præmieoverrækkelsen sammen med Bo Blomstrand, indehaver af Miljø & Pejsecenter, Viborg:
d.jpge.jpgf.jpgmichael.jpg
h.jpghans.jpgfinn.jpgud fra banen.JPG