KLUB 37

Er du medlem i Viborg Golfklub med banetilladelse og et golfhandicap på 37-48, er du automatisk en del af KLUB 37. Det betyder at du får adgang til et ekstra tilbud, så du måske kan få endnu mere glæde ud af golfen end du allerede har.

På baggrund af tilbagemeldinger fra undersøgelser kan vi se, at en del af vores medlemmer, specielt i handicapgruppen 37-48, mangler faste spillemakkere eller har problemer med at få bolden op at flyve. Det afholder nogen fra helt at komme ud at spille golf, eller tilmelde sig turneringer i de forskellige ”klubber i klubben”. Det er vi kede af, og vi synes derfor det er vigtigt at gøre en ekstra indsats for at sikre, at netop denne gruppe føler sig godt hjulpet af klubben og vores trænere, i den videre færd frem mod et lavere golfhandicap og/eller flere sociale relationer.

KLUB 37 mødes hver onsdag i april, maj, juni, august og september kl. 18.00, til en times gratis træning med en af klubbens trænere.

Kl. 19.00, efter træningen, har vi reserveret nogle tider på ugens 9-huls bane, hvor du har mulighed for at spille en runde golf med de øvrige KLUB 37 medlemmer og måske møde nye potentielle golfmakkere.

Herudover mødes klub37 interesserede ved flagstangen foran klubhuset tirsdage kl. 9.45 for at spille på ugens 9-hulsbane. Ingen tilmelding. Mød bare op.

Medlemskab af KLUB 37 er gratis og uforpligtende, og du er automatisk medlem så længe du har banetilladelse og golfhandicap 37-48. Vi forventer ikke du kommer til træningen hver onsdag, men du får tilbuddet, og er naturligvis velkommen hver gang.

Tilmelding er ikke nødvendigt - du skal blot møde op de tirsdage og onsdage du har lyst.

Mødested er ved flagstangen foran klubhuset.

Vel mødt.

Logo_Viborg Golfklub_højt.jpg