Velkommen til Viborg Golfklub - Nyt medlem

En stor undersøgelse fra Karolinska Institutet i Stockholm har vist, at golf er så gavnligt for helbredet, at det rent faktisk forlænger livet. Golfspillere lever i gennemsnit fem år længere end resten af befolkningen.

I Viborg Golfklub har du mulighed for at blive medlem, uanset om du er begynder eller øvet golfspiller.

Begynder - Prøvemedlemskab:

Prøvemedlemskabet henvender sig til dig, som måske allerede har prøvet golf, eller som har en god ide om, at golfsporten er sagen. Prøvemedlemskabet er meget fleksibelt, med individuel undervisning af professionel træner, fri brug af træningsfaciliteterne, fri spil på Pay & Play bane m.m. NÅR DU HAR TID OG LYST!

Er du begynder - KLIK HER

Øvet - Fuldt medlemskab

Er du øvet golfspillere, det vil sige har været, eller er medlem i en anden golfklub, og har du et registreret handicap på 48 eller lavere, så har vi naturligvis også plads til dig i Viborg Golfklub.

Er du øvet - KLIK HER

Endnu engang velkommen til Viborg Golfklub